ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: Μεγαλειώδης πρόκριση στα ημιτελικά με ανατροπή

Maria Sakkari, of Greece, celebrates after winning a point during her match against Kristina Mladenovic, of France, during a quarterfinal match at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Friday, May 17, 2019. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Sakkari, Tennis AP/Images SAKKARI, TENNIS AP/IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από την Μλαντένοβιτς έκανε την ανατροπή, επικράτησε με 5-7, 6-3, 6-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Ρώμης.

Μία μεγαλειώδη εμφάνιση κόντρα στην Μλαντένοβιτς πραγματοποίησε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από την Γαλλίδα έκανε την ανατροπή, επικράτησε με 5-7, 6-3, 6-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Ρώμης.

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα, αφού πήρε τα τρία πρώτα game. Η Μλαντένοβιτς στη συνέχεια ανέβασε στροφές κατάφερε να απαντήσει με break back και να μειώσει σε 4-3. Στο αμέσως επόμενο game, ομως η Σάκκαρη απάντησε με νέο break για προηγηθεί με 5-3, αλλά το σετ δεν τελείωσε εκεί. Η Γαλλίδα εκμεταλλεύτηκα όλα τα λάθη της Μαρίας Σάκκαρη, πήρε τα επόμενα τέσσερα games για να κατακτήσει το σετ με 7-5.

Σάκκαρη: Μεγαλειώδης πρόκριση στα ημιτελικά με ανατροπή

Στο δεύτερο σετ η Μαρία Σάκκαρη ήταν εντυπωσιακή και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλο της. Κι όμως όλα ξεκίνησαν από ιδανικά για την Μλαντένοβιτς η οποία έκανε γρήγορα break για να προηγηθεί με 2-1. Σε εκείνο το σημείο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ζήτησε προπονητικό τάιμ άουτ, ο Τομ Χιλ την ηρέμησε και το αποτέλεσμα φάνηκε αμέσως. Η Μαρία Σάκκαρη κατέκτησε τα πέντε από τα επόμενα έξι games και με 6-3 οδήγησε τον αγώνα σε τρίτο σετ.

Σάκκαρη: Μεγαλειώδης πρόκριση στα ημιτελικά με ανατροπή

Το τρίτο σετ δεν χρίζει καμιάς απολύτως ανάλυσης. Η Μαρία Σάκκαρη ήταν ισοπεδωτική, πήρε το σετ με 6-0 και πανηγύρισε μια τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά της Ρώμης.

Επόμενος αντίπαλος για την Μαρία Σάκκαρη είναι η Καρολίνα Πλίσκοβα η οποία επικράτησε με 6-7 (5), 6-2, 6-2 επί της Βικτόρια Αζαρένκα. Ο ημιτελικός είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 18.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ