ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: Ηττήθηκε στο δεύτερο γύρο του Miami Open από την Κβίτοβα

Maria Sakkari of Greece plays a shot during her match against Serena Williams of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens)
Maria Sakkari of Greece plays a shot during her match against Serena Williams of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens) AP PHOTO/TREVOR COLLENS

Η Μαρία Σάκκαρη παραδόθηκε στην ανωτερότητα της Πέτρα Κβίτοβα στο δεύτερο γύρο του Miami Open με 2-0 σετ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά.

Την ήττα με 2-0 σετ στο δεύτερο γύρο του Miami Open γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη από την Πέτρα Κβίτοβα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά.

Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 6-1, 6-4από την Κβίτοβα η οποία είναι στο Νο.2 στον κόσμο και πλέον αποχαιρέτησε την Αμερική.

Η Σάκκαρη πλέον θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη χωμάτινη σεζόν ενώ η Κβίτοβα προκρίθηκε στον τρίτο γύρο όπου θα βρει μπροστά της μια από την Ντόνα Βέκιτς ή την Σάρα Σορίμπες Τόρνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ