ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: Ήττα από τη Βοζνιάκι και αποκλεισμός

Greece's Maria Sakkari hits a backhand return to Latvia's Jelena Ostapenko during their first round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 14, 2019. (AP Photo/Andy Brownbill)
Greece's Maria Sakkari hits a backhand return to Latvia's Jelena Ostapenko during their first round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 14, 2019. (AP Photo/Andy Brownbill) AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 6-2, 6-2 από την Καρολίν Βοζνιάκι και έτσι η εξαιρετική της πορεία στο Τσάρλεστον ολοκληρώθηκε στα προημιτελικά.

Δεν μπόρεσε να συνεχίσει την εξαιρετική της πορεία στο Τσάρλεστον η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 6-2, 6-2 από την Καρολίν Βοζνιάκι και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά.

Παρά τη μαχητικότητα που έδειξε σε έναν ακόμα αγώνα της, η 23χρονη Ελληνίδα ήταν αρκετά άτυχη.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Σάκκαρη έχασε όλα τα κλειστά games, ενώ από την άλλη η Δανέζα την οδήγησε και σε ένα διαφορετικό στιλ παιχνιδιού. Όπως είναι γνωστό η Σάκκαρη είναι μία εξαιρετική αμυντικός, έτσι η Βοζνιάκι επέλεξε να παίξει εκείνη αμυντικά (κάτι άλλωστε που μπορεί να κάνει εξαιρετικά) και με αυτό τον τρόπο ανάγκασε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να βγει έξω από τα νερά της.

Η Σάκκαρη ολοκλήρωσε με αυτόν τον τρόπο την παρουσία της στο Τσάρλεστον όπου για πρώτη φορά φέτος έφτασε στα προημιτελικά ενός τουρνουά και αναμένεται να κερδίσει αρκετές θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη.

Photo credits: AP Photo/Andy Brownbill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ