ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη για Τσιτσιπά: "Είναι μάγος, γεννήθηκε για να παίζει τένις"

Stefanos Tsitsipas and Maria Sakkari of Greece celebrate winning their mixed doubles match against Switzerland's Roger Federer and Belinda Bencic at the Hopman Cup in Perth, Australia, Thursday Jan. 3, 2019. (AP Photo/Trevor Collens)
Stefanos Tsitsipas and Maria Sakkari of Greece celebrate winning their mixed doubles match against Switzerland's Roger Federer and Belinda Bencic at the Hopman Cup in Perth, Australia, Thursday Jan. 3, 2019. (AP Photo/Trevor Collens) AP

Η Μαρία Σάκκαρη χαρακτήρισε μάγο του τένις τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος θα μονομαχήσει με τον Ραφαέλ Ναδάλ για την πρόκριση στον τελικό του Αυστραλιανού ΟΠΕΝ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά η Μαρία Σάκκαρη. Η 23χρονη αποθέωσε τον συναθλητή της μέσω του STAR, χαρακτηρίζοντάς τον μάγο του τένις. "Ο Στέφανος γεννήθηκε για να παίζει τένις" ανέφερε μεταξύ άλλων η Σπαρτιάτισσα.

Συγκεκριμένα, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον Τσιτσιπά, σχολίασε: " Είναι μάγος. Αυτά δεν τα κάνει ο καθένας. Ο Στέφανος έχει γεννηθεί για να παίζει τένις. Έχει γεννηθεί για να είναι πρωταθλητής και για εμένα, όπως λένε πολλοί, δεν υπάρχει ταβάνι για τον Στέφανο. Είναι συγκινητικό αυτό που ζούμε αυτές τις μέρες. Του εύχομαι να είναι γερός, δυνατός.

Δεν θα αποκαλύψω αυτό που πιστεύω για αυτό το τουρνουά, γιατί ακόμη δεν έχει τελειώσει. Είμαι σίγουρη ότι θα κάνει πολύ μεγάλα πράγματα. Του έστειλα μήνυμα μετά τον αγώνα με τον Μπαουτίστα. Δεν θέλω να τον ενοχλώ γιατί ξέρω πώς είναι το πρόγραμμα όταν τελειώνει ένας αγώνας. Το τηλέφωνο δεν σταματάει να χτυπάει.

Του έστειλα ένα μήνυμα για να ξέρει ότι είμαι δίπλα του, ότι τον στηρίζω και ότι τον βλέπω. θα τον δω σε μερικές εβδομάδες και θα τα συζητήσουμε όλα". Υπενθυμίζεται ότι ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ραφαέλ Ναδάλ την Πέμπτη (24/1, 10.30), με... φόντο την πρόκριση στον τελικό του Αυστραλιανού ΟΠΕΝ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο δεκάλογος του τένις
Καραλής για Τσιτσιπά: "Τρελαίνεται, δεν θέλει να χάνει ούτε στο μπόουλινγκ"
Τσιτσιπάς - Ναδάλ: Την Πέμπτη στις 10:30 η μεγάλη μάχη
Ναδάλ για Τσιτσιπά: "Θα γίνει ένας από τους κορυφαίους τενίστες παγκοσμίως"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ