ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: Έχασε μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη της WTA

Maria Sakkari of Greece plays a shot during her match against Switzerland's Belinda Bencic at the Hopman Cup in Perth, Australia, Thursday Jan. 3, 2019. (AP Photo/Trevor Collens)
Σάκκαρη AP PHOTO/TREVOR COLLENS

Η Μαρία Σάκκαρη απώλεσε μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, μετά την εβδομάδα του Western & Southern Open.

Η Μαρία Σάκκαρη τενίστρια μπορεί να έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της δυνατής διοργάνωσης του Σινσινάτι, όμως δεν μπόρεσε να διατηρηθεί στην θέση που κατείχε την περασμένη εβδομάδα στην παγκόσμια κατάταξη. Τη Δευτέρα (31/8), με τις ανανεώσεις στις λίστες της ΑΤΡ και της WTA, η 25χρονη έχασε μια θέση και πλέον βρίσκεται στο Νο22 του κόσμου.

Αιτία, η άνοδος τεσσάρων θέσεων της Βελγίδας Ελίζ Μέρτενς, η οποία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του τουρνουά την προηγούμενη εβδομάδα. Η Μέρτενς ανέβηκε στο Νο18 και οι Βοντρούσοβα, Ρίσκε, Κονταβέιτ και Σάκκαρη έχασαν από μια θέση, καταλαμβάνοντας πια τις θέσεις 19, 20, 21 και 22, αντίστοιχα.

Η επίσης ημιφιναλίστ στο W&S Open, Γιοχάνα Κόντα, ανέβηκε στο Νο13 της κατάταξης, ενώ διαφοροποιήσεις είχαμε και στο Top10 του γυναικείου Tour.

Σερίνα Γουίλιαμς και Ναόμι Οσάκα κέρδισαν από μια θέση αυτή την εβδομάδα, ανεβαίνοντας στο Νο8 και το Νο9 αντίστοιχα. Η Μπελίντα Μπένσιτς, έπεσε στο Νο10.

Η πρωταθλήτρια του τουρνουά στη Νέα Υόρκη, Βικτόρια Αζαρένκα, πανηγύρισε τη μεγαλύτερη άνοδο της εβδομάδας στο Top100, μιας και κέρδισε 32 θέσεις και έφτασε στο Νο27 του κόσμου.

Η Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα, ανέβηκε από το Νο83 στο Νο63, μετά την εξαιρετική εβδομάδα που διένυσε στο Flushing Meadows.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ