ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: Δεν θα παίξει στην Ρώμη

Maria Sakkari, of Greece, reacts during a match against Serena Williams, of the United States, during the quarterfinals of the US Open tennis championships, Monday, Sept. 7, 2020, in New York. (AP Photo/Seth Wenig)
Maria Sakkari, of Greece, reacts during a match against Serena Williams, of the United States, during the quarterfinals of the US Open tennis championships, Monday, Sept. 7, 2020, in New York. (AP Photo/Seth Wenig) AP PHOTO/SETH WENIG

Με story που ανέβασε στο Instagram, η Μαρία Σάκκαρη προανήγγειλε την απουσία της από το σπουδαίο τουρνουά προετοιμασίας για το Γαλλικό Όπεν που θα πραγματοποιηθεί 14 με 21 Σεπτεμβρίου στο Foro Italico της Ρώμης.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, προτίμησε να επιστρέψει με ασφάλεια από τη Νέα Υόρκη και να προπονηθεί περισσότερο στο χώμα, πριν ταξιδέψει στο Παρίσι για το Γαλλικό Όπεν στο τέλος του μήνα (27/09).

Το Νο22 της παγκόσμιας κατάταξης, ολοκλήρωσε δύο πολύ δυνατά τουρνουά στη Νέα Υόρκη, με συμμετοχή στα προημιτελικά του Western & Southern Open και στον 4ο γύρο του US Open.

Δυστυχώς δεν θα παίξω στη Ρώμη φέτος. Πάντα μου άρεσε να αγωνίζομαι σε αυτό το τουρνουά και λατρεύω την πόλη. Σίγουρα θα μου λείψει. Θα σας δω του χρόνου" έγραψε στο story της η SakkAttack.

Σάκκαρη: Δεν θα παίξει στην Ρώμη

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

US Open: Απέκλεισε την Σάκκαρη η Σερίνα
Γουίλιαμς: "Η Σάκκαρη είναι πολύ δυνατή αντίπαλος"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ