ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: Ανατροπή και πρόκριση στις "64" του Μαϊάμι Όπεν

Greece's Maria Sakkari hits a backhand return to Latvia's Jelena Ostapenko during their first round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 14, 2019. (AP Photo/Andy Brownbill)
Greece's Maria Sakkari hits a backhand return to Latvia's Jelena Ostapenko during their first round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 14, 2019. (AP Photo/Andy Brownbill) AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Η Μαρία Σάκκαρη αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ από την Όλγκα Ντανίλοβιτς βρήκε τον τρόπο να κάνει την ανατροπή και με 1-6, 6-3, 6-4 να περάσει στις "64" του Μαϊάμι Όπεν.

Μία μεγάλη ανατροπή που θα την βοηθήσει σίγουρα στο ψυχολογικό κομμάτι έκανε η Μαρία Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στο Μαϊάμι Όπεν. Η 23χρονη βρέθηκε βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ από την Όλγκα Ντανίλοβιτς βρήκε τον τρόπο να κάνει την ανατροπή και με 1-6, 6-3, 6-4 να περάσει στις "32".

Η 18χρονη Σέρβα έβαλε δύσκολα στην Σάκκαρη στην αρχή του ματς και με καταιγιστικό ρυθμό πήρε το πρώτο σετ με 6-1.

Μάλιστα, η Όλγκα Ντανίλοβιτς μπήκε δυνατά και στο δεύτερο σετ όπου κατέκτησε τα πρώτα δύο game. Από εκεί και πέρα η Μαρία Σάκκαρη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και πήρε τα έξι από τα επόμενα επτά game για να στείλει το ματς στο τρίτο σετ.

Εκεί είχαμε μεγάλη μάχη ανάμεσα στις δύο τενίστριες με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να κάνει το κρίσιμο break στο ένατο game του τρίτου σετ και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να ολοκληρώσει τη σπουδαία ανατροπή της. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την Σάκκαρη μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες και σίγουρα θα την βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι.

Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Πέτρα Κβίτοβα.

Photo credits: AP Photo/Andy Brownbill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ