ΤΕΝΙΣ

Rome Masters: Ο Λάγιοβιτς στο δρόμο του Ράφα

Spain's Rafael Nadal prepares to hit a backhand to Taylor Fritz, of the United States, in the men's final at the Mexican Open tennis tournament in Acapulco, Mexico, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Spain's Rafael Nadal prepares to hit a backhand to Taylor Fritz, of the United States, in the men's final at the Mexican Open tennis tournament in Acapulco, Mexico, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Rebecca Blackwell) AP

Ο Ντούσαν Λάγιοβιτς επικράτησε κόντρα στον Μίλος Ράονιτς και θα είναι ο αντίπαλος του Ραφαέλ Ναδάλ στον τρίτο γύρο του Rome Masters.

Ο Ντούσαν Λάγιοβιτς είχε να αντιμετωπίσει το πανίσχυρο σερβίς του Μίλος Ράονιτς αλλά τα πήγε περίφημα απέναντι στον πανύψηλο Καναδό.

Το Νο25 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά από δυνατή μάχη στο δεύτερο μεγαλύτερο court του Foro Italico, το Stadio Pietrangeli, επικράτησε 7-6(3), 4-6, 6-2του αντιπάλου του και σφράγισε το ραντεβού στον 3ο γύρο του Rome Masters με τον Βασιλιά του χώματος, Ράφαελ Ναδάλ.

Ο 30χρονος Σέρβος, μετά από δύο κλειστά σετ, έκανε επίδειξη δύναμης στο καθοριστικό σετ της αναμέτρησης με τον Ράονιτς και θα προσπαθήσει, τουλάχιστον, να δυσκολέψει τον Ναδάλ ο οποίος στην επιστροφή του μετά από έξι μήνες, έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στην πρεμιέρα με τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Ναδάλ και Λάγιοβιτς θα αναμετρηθούν για τρίτη φορά στην καριέρα τους με τον 34χρονο Ισπανό να έχει το απόλυτο με δύο νίκες, χωρίς μάλιστα απώλειες σετ (Roland Garros 2014, US Open 2017).

Νωρίτερα, ο Ντένις Σαποβάλοφ κέρδισε 6-4, 6-4τον qualifier Πέδρο Μαρτίνεζ και θα αντιμετωπίσει τον Ούγκο Ουμπέρ που με τη σειρά του απέκλεισε με 7-5, 7-6(1)τον Φάμπιο Φονίνι.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ