ΤΕΝΙΣ

Rome Masters: Ναδάλ και Τζόκοβιτς για 8αδα

Rome Masters: Ναδάλ και Τζόκοβιτς για 8αδα

Ο Ράφαελ Ναδάλ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς ρίχνονται στη μάχη του 3ου γύρου στο τουρνουά της Ρώμης, με φόντο την οκτάδα.

Με τους αγώνες του 3ου γύρου συνεχίζεται σήμερα το σπουδαίο combined τουρνουά στη Ρώμη όπου τα δύο μεγάλα φαβορί για τον τίτλο, Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφαελ Ναδάλ αντιμετωπίζουν υπολογίσιμους αντιπάλους. Περίπου στις 15:30 ο Νόβακ Τζόκοβιτς που έχει κατακτήσει τέσσερις φορές το τουρνουά (2008, 2011, 2014, 2015) θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο συμπατριώτη του, Φίλιπ Κραϊνοβιτς, που προέρχεται από straight sets νίκες επί των Αλιασίμ και Τσεκινάτο στους δύο προηγούμενους γύρους.

Στη μοναδική προηγούμενη συνάντησή τους στο tour, ο Κραϊνοβιτς είχε φύγει νικητής από την χωμάτινη αναμέτρηση στο Βελιγράδι το 2010, με τον Νόλε να εγκαταλείπει μετά την απώλεια του εναρκτήριου σετ, λόγω τραυματισμού. Σε περίπτωση που ο 33χρονος Σέρβος επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, στα προημιτελικά θα συναντήσει το νικητή της αναμέτρησης Μουσέτι - Κέπφερ (18:00).

Στο βραδινό πρόγραμμα του Centrale θα αγωνιστεί και πάλι ο Ράφαελ Ναδάλ καθώς στις 20:00 θα αντιμετωπίσει τον πολύ δυνατό στο χώμα, Ντούσαν Λάγιοβιτς κόντρα στον οποίον μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις (Roland Garros 2014, US Open 2017), χωρίς απώλεια σετ.

Ο 34χρονος Ισπανός είναι υπερασπιστής του τίτλου στη Ρώμη και κυνηγάει τον 10ο τίτλο του στο Ιταλικό Masters, έχοντας εντυπωσιάσει στην πρεμιέρα του με τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, στο πρώτο του παιχνίδι μετά από 6 μήνες απουσίας από το tour.

τους "8", ο Ναδάλ διασταυρώνεται με το ζευγάρι Σβάρτσμαν - Χουρκάτς.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της Παρασκευής, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με τον γηπεδούχο, Γιάνικ Σίνερ που ανοίγει το πρόγραμμα της ημέρας (12:00) στη Grand Stand Arena.

Στις γυναίκες, το Νο1 του ταμπλό Σιμόνα Χάλεπ δοκιμάζεται κόντρα στην Νταγιάνα Γιαστρέμσκα ενώ η Βικτόρια Αζαρένκα καλείται να συνεχίσει τις φοβερές της εμφανίσεις απέναντι στη Ντάρια Κατσάτκινα.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ