INDIAN WELLS

Rome Masters: Ξεκίνησε με νίκη η βιονική Αζαρένκα

Belarus' Viktoria Azarenka returns the ball to United States' Venus Williams during their match at the Italian Open tennis tournament in Rome, Wednesday, Sept. 16, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP)
Belarus' Viktoria Azarenka returns the ball to United States' Venus Williams during their match at the Italian Open tennis tournament in Rome, Wednesday, Sept. 16, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP) AP

Παρά το γεγονός ότι έκανε το αστραπιαίο και πολύωρο ταξίδι από της ΗΠΑ. κουβαλώντας και την κούραση από την παρουσία της στον τελικό του US Open, η Βικτόρια Αζαρένκα πήρε το ντέρμπι κόντρα στην Βίνους Γουίλιαμς στο ντεμπούτο της στη Ρώμη.

Έχει πάρει φόρα και δεν καταλαβαίνει τίποτα η Βικτόρια Αζαρένκα. Δεύτερη νιότη περνάει τον τελευταίο μήνα η 31χρονη Λευκορωσίδα που κατέκτησε το Western and Southern Open, έφτασε κοντά στο να επιστρέψει σε κατακτήσεις Slam, δεν το κατάφερε τελικά, αλλά η επιστροφή της στο κορυφαίο επίπεδο είναι δεδομένη.

Η Βίκα συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις και στο πρώτο της φετινό χωμάτινο ματς κερδίζοντας το ντέρμπι κόντρα στην Βίνους Γουίλιαμς με 7-6(7), 6-2. Η 41χρονη Αμερικανίδα σέρβιρε για το πρώτο σετ στο 6-5 ενώ είχε και ένα set point στο πρώτο σετ αλλά η μαχήτρια Αζαρένκα κατάφερε να κλείσει υπέρ της το πρώτο κομμάτι του αγώνα θέτοντας τις βάσεις για μια σπουδαία νίκη.

Τώρα την περιμένει ακόμα ένα μεγάλο τεστ, αν και θα πρέπει να έχει συνηθίσει από αυτήν την κατάσταση, καθώς παίζει με το Νο3 του ταμπλό, Σοφία Κένιν στον 2ο γύρο! Επιστροφή στη δράση μετά την κατάκτηση της Πράγας, μιας και δεν αγωνίστηκε καθόλου στις ΗΠΑ. έκανε και η Σιμόνα Χάλεπ!

Η 29χρονη Ρουμάνα, που δεν έχει κατακτήσει ποτέ στην καριέρα της Ρώμη, κέρδισε ελεγχόμενα την νεαρή ταλαντούχα Ιταλίδα Τζασμίν Παολίνι με 6-3, 6-4και προκρίθηκε στον 3ο γύρο όπου την περιμένει επικίνδυνο ματς κόντρα στην Ντιγιάνα Γιαστρέμσκα που απέκλεισε την Αμάντα Ανισίμοβα.

ROME WTA DRAW| OOP(-1h)

Πηγή: Tennis24

TAGS INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ