ΤΕΝΙΣ

Roland Garros: Πυρά της FFT κατά της Κυβέρνησης Μακρόν

A general view of the Philippe-Chatrier tennis court with its new retractable roof during a media tour at Roland Garros stadium in Paris, Wednesday, May 27, 2020. The French open will moving to September from the end of May because of the outbreak of the COVID-19 disease. (AP Photo/Michel Euler)
A general view of the Philippe-Chatrier tennis court with its new retractable roof during a media tour at Roland Garros stadium in Paris, Wednesday, May 27, 2020. The French open will moving to September from the end of May because of the outbreak of the COVID-19 disease. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Ο Γενικός Διευθυντής της FFT, Ζαν Φρανσουά Βιλότ, εξαπέλυσε επίθεση κατά της Κυβέρνησης του Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Γενικός Διευθυντής της Γαλλικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Ζαν-Φρανσουά Βιλότ, εξέφρασε την αντίθεσή του με τα μέτρα της Κυβέρνησης στην μετά κορονοϊό εποχή. Κύρια διαφωνία μεταξύ Βιλότ και Γαλλικής Κυβέρνησης, η απόφαση να ανοίξουν εστιατόρια, μαγαζιά και πολυκαταστήματα, σε αντίθεση με τα γήπεδα, στα οποία και απαγορεύονται να παρευρεθούν φίλαθλοι.

Συγκεκριμένα, ο Γενικός Διευθυντής της FFT μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η ενδεχόμενη διεξαγωγή του Roland Garros κεκλεισμένων των θυρών, ρίχνοντας τα πυρά του στην Κυβέρνηση Μακρόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Για να κάνουμε κάτι σωστά, πρέπει να εξετάσουμε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα. Προφανώς, εξετάζουμε την διεξαγωγή του Roland Garros κεκλεισμένων των θυρών, όμως δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο. Θέλουμε να υπάρχουν φίλαθλοι στις κερκίδες. Φυσικά, θα τηρούν τα μέτρα υγιεινής. Δυσκολεύομαι να καταλάβω πως γίνεται να ανοίγουν ξανά τα εστιατόρια, τα μαγαζιά και τα πολυκαταστήματα, όμως δεν μπορούμε να έχουμε φιλάθλους στα γήπεδα.

Οι εγκαταστάσεις μας είναι αρκετά μεγάλες για να φιλοξενήσουν πολύ κόσμο και να είναι όλοι ασφαλείς. Τα courts είναι πολλά και ο κόσμος δεν θα συνωστίζεται σε ένα γήπεδο. Θα είναι μοιρασμένοι. Η Κυβέρνηση δεν λέει να το καταλάβει και αρνείται τα αιτήματά μας για παρουσία κόσμου στα ματς του Roland Garros. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο δύσκολο γίνεται να δεχθούν, διότι δεν θα προλάβουμε να ετοιμαστούμε. Δεν υπάρχει λογική σε αυτές τις κινήσεις τους".

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Michel Euler

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ