ΤΕΝΙΣ

Roland Garros: Με φιλάθλους τον Σεπτέμβρη

A general view of the Philippe-Chatrier tennis court with its new retractable roof during a media tour at Roland Garros stadium in Paris, Wednesday, May 27, 2020. The French open will moving to September from the end of May because of the outbreak of the COVID-19 disease. (AP Photo/Michel Euler)
A general view of the Philippe-Chatrier tennis court with its new retractable roof during a media tour at Roland Garros stadium in Paris, Wednesday, May 27, 2020. The French open will moving to September from the end of May because of the outbreak of the COVID-19 disease. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Οι διοργανωτές του Roland Garros είναι αποφασισμένοι να φιλοξενήσουν ένα συγκεκριμένο αριθμό θεατών στα παιχνίδια της φετινής διοργάνωσης.

Τένις χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες, να δίνουν παλμό και να επικροτούν τις προσπάθειες των τενιστών εντός court, δεν νοείται... Έτσι, οι Γάλλοι είναι αποφασισμένοι να φιλοξενήσουν ένα συγκεκριμένο αριθμό θεατών στα παιχνίδια του Roland Garros που θα πραγματοποιηθεί 27 Σεπτεμβρίου με 11 Οκτωβρίου.

Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας, Μπερνάρντ Τζιουντιτσέλι σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους.

"Δεν θα γίνει με κλειστές πόρτες. Δεν υπάρχει τελική απόφαση για το πόσους θεατές μπορούμε να φιλοξενήσουμε στις κερκίδες αλλά αυτό θα το αποφασίσουν οι αρχές της χώρας" είπε χαρακτηριστικά ο Τζιουντιτσέλι. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της FFT, τα εισιτήρια για το χωμάτινο Grand Slam του Παρισιού θα βγουν προς διάθεση στις αρχές του Ιουλίου. Η ATP ανακοίνωσε το αναπροσαρμοσμένο καλεντάρι που θα ξεκινήσει στις 14 Αυγούστου και μέσα σε εφτά εβδομάδες θα διεξαχθούν τρία Masters τουρνουά και δύο Grand Slam, γεγονός που κάνει πολύ δύσκολη την επιλογή των τενιστών, ειδικά των κορυφαίων.

Για το US Open υπάρχουν πολλές αντιδράσεις, κυρίως για το προτεινόμενο υγειονομικό πρωτόκολλο και ενδέχεται να έχουμε σημαντικές απώλειες, ωστόσο οι Γάλλοι είναι αισιόδοξοι ότι όλοι οι τοπ τενίστες θα παίξουν στο Roland Garros. 75 από τους Top100 τενίστες είναι στην Ευρώπη, οπότε είμαι πεπεισμένος ότι θα είναι όλοι έτοιμοι για το Παρίσι" είπε ο διευθυντής των αγώνων, Γκι Φορζέ.

Παράλληλα, ο Μπερνάρντ Τζιουντιτσέλι αποκάλυψε ότι υπάρχει πρόθεση να διεξαχθεί και το Paris Masters 31 Οκτωβρίου με 8 Νοεμβρίου.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Michel Euler

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ