ΤΕΝΙΣ

Roland Garros: Η Μάρτιτς απέκλεισε την Πλίσκοβα

Karolina Pliskova of the Czech Republic reacts after missing a shot against Croatia's Petra Martic during their third round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Friday, May 31, 2019. Martic won in two sets 6-3, 6-3. (AP Photo/Michel Euler)
Karolina Pliskova of the Czech Republic reacts after missing a shot against Croatia's Petra Martic during their third round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Friday, May 31, 2019. Martic won in two sets 6-3, 6-3. (AP Photo/Michel Euler) AP

Η Πέτρα Μάρτιτς επικράτησε με 6-3, 6-3 επί της Καρολίνα Πλίσκοβα και απέκλεισε έτσι το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης από τη συνέχεια του Roland Garros.

Οι εκπλήξεις στο γυναικείο ταμπλό του Roland Garros συνεχίζονται. Η Πέτρα Μάρτιτς επικράτησε με 6-3, 6-3 επί της Καρολίνα Πλίσκοβα και απέκλεισε έτσι το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης από τη συνέχεια του Roland Garros.

Η Τσέχα τενίστρια εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε απόλυτα δίκαια.

Η Μάρτιτς επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση και έφτασε στη νίκη μέσα σε περίπου μιάμιση ώρα. Οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το 3-3. Εκεί η Σέρβα έκανε το πρώτο της break, στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της και έπειτα έσπασε ξανά εκείνο της αντιπάλου της για να προηγηθεί με 6-3.

Στο δεύτερο σετ η Μάρτιτς προηγήθηκε με 2-0, αλλά η Πλίσκοβα έδειξε να αντιδρά κατακτώντας τα τρία επόμενα games. Τελικά, αυτή η αντίδραση αποδείχτηκε πρόσκαιρη αφού η συνέχεια ανήκε στη Σέρβα, η οποία κατέκτησε τα επόμενα τέσσερα games για να φτάσει στην κατάκτηση του σετ και στη νίκη.

To No31 του κόσμου, στον 4ο γύρο θα αγωνιστεί απέναντι στην νικήτρια του αγώνα της Κάια Κανέπι με την Βερόνικα Κουντερμέτοβα, που είναι προγραμματισμένος για αργότερα σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ