ΤΕΝΙΣ

Roland Garros: "Επιβίωσε" στα πέντε σετ ο Νισικόρι

Kei Nishikori of Japan returns the ball during his 1st round tennis match against Christian Garin of Chile at the ATP Tour German Open in Hamburg, Germany, Tuesday, Sept. 22, 2020. (Daniel Bockwoldt/dpa via AP)
Kei Nishikori of Japan returns the ball during his 1st round tennis match against Christian Garin of Chile at the ATP Tour German Open in Hamburg, Germany, Tuesday, Sept. 22, 2020. (Daniel Bockwoldt/dpa via AP) AP

Ο Κέι Νισικόρι δυσκολεύτηκε αφάνταστα στον αγώνα του κόντρα στον Νταν Έβανς αλλά κατάφερε τελικά να πάρει την πρόκριση στον 2ο γύρο του Roland Garros.

Κανένα ματς δεν είναι πια δεδομένο για τον Κέι Νισικόρι. Ο 30χρονος Ιάπωνας προέρχεται από ένα σχεδόν χρόνο απουσίας από τα κορτ έχοντας ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς την τελευταία τριετία και δεν βρίσκεται, σε καμία περίπτωση, στο επίπεδο που τον είχαμε συνηθίσει για χρόνια.

Ο Νταν Έβανς, παρά το γεγονός ότι δεν φημίζεται για τις ικανότητες του στο χώμα, δυσκόλεψε τρομερά τον "σαμουράι" στην πρεμιέρα του Ρολάν Γκαρός αλλά ηττήθηκε τελικά με 3-2 σετ, 1-6, 6-1, 7-6(3), 1-6, 6-4.

Ο τρεις φορές quarter-finalist του τουρνουά, Νισικόρι, θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τραβάλια στον 2ο γύρο μετά την άνετη νίκη του Ιταλού επί του Πάμπλο Αντουχάρ.

Προερχόμενος από τα προκριματικά της διοργάνωσης και τρεις νίκες, ο Μάρκο Τσεκινάτο έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στο Γαλλικό Όπεν κερδίζοντας με 3-0 σετ τον Άλεξ Ντε Μινόρ, 7-6(9), 6-4, 6-0με τον Αυστραλό να χάνει δύο set points στο πρώτο σετ και, προϊόντος του ματς, να καταρρέει.

MEN’S DRAW| WOMEN’S DRAW| OOP(-1h)

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ