ΤΕΝΙΣ

Roland Garros: Έπεσε κι άλλο ο επιτρεπόμενος αριθμός θεατών

Roland Garros: Έπεσε κι άλλο ο επιτρεπόμενος αριθμός θεατών

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Roland Garros, οι διοργανωτές ενημέρωσαν πως μειώθηκε ακόμη περισσότερο ο επιτρεπόμενος αριθμός θεατών στα γήπεδα.

Οι Γάλλοι, πριν από μερικές εβδομάδες υπολόγιζαν να έχουν 11.500 θεατές καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Roland Garros. Αυτός ο αριθμός, πριν μια εβδομάδα έπεσε στους 5,000 λόγω αυστηροποίησης των μέτρων για την πανδημία του Covid-19 ενώ την Πέμπτη ανακοινώθηκε νέα δραματική μείωση στους επιτρεπόμενους επισκέπτες, αφού η κατάσταση στο Παρίσι έχει ξεφύγει.

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας, Ζαν Καστέ ανακοίνωσε ότι ο επιτρεπόμενος αριθμός στο Γαλλικό Όπεν, συμπεριλαμβανομένου των αθλητών, προπονητών, προσωπικού και διοργανωτών, θα είναι πλέον 1.000 άτομα!

"Θέτουμε σε εφαρμογή τους κανόνες που ισχύουν παντού. Θα πάμε από τους 5,000 θεατές στους 1.000" είπε ο Καστέ και όπως γίνεται εύκολα κατανοητό οι πραγματικοί θεατές θα είναι 400-500 που θα μπορούν να δουν αγώνες και μόνο στο Philippe Chatrier. Αυτό είχε ανακοινώσει την Τετάρτη και ο Υπουργός Υγείας, Ολιβιέ Βεράν, θέτοντας μάξιμουμ όριο τα 1,000 άτομα για τα αθλητικά events που λαμβάνουν χώρα στο Παρίσι.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ