ΤΕΝΙΣ

Roland Garros: Εκτός ο Βερντάσκο λόγω κορονοϊού

Spain's Fernando Verdasco serves to Germany's Alexander Zverev during their third round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Saturday, Jan. 25, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill)
Spain's Fernando Verdasco serves to Germany's Alexander Zverev during their third round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Saturday, Jan. 25, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill) AP

Ο Φερνάντο Βερντάσκο έφερε θετικό δείγμα κορονοϊού στο Παρίσι και τίθεται εκτός Roland Garros, με τον ίδιο να εξαπολύει δριμεία επίθεση κατά του Γαλλικού Όπεν.

Ακόμα ένας τενίστας εκτός Ρολάν Γκαρός λόγω Covid-19, ακόμα μια έντονη διαμάχη μεταξύ του Ρολάν Γκαρός και ενός συμμετέχοντα στη διοργάνωση.Ο 36χρονος Φερνάντο Βερντάσκο είναι ο τελευταίος χρονικά τενίστας που δεν θα συμμετάσχει, καταπώς φαίνεται, στο Γαλλικό Όπεν καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και αυτόματα αποκλείστηκε η είσοδος του στη διοργάνωση.

Ο ίδιος είναι εξαγριωμένος καθώς θεωρεί το αποτέλεσμα του τεστ εσφαλμένο τόσο γιατί έχει περάσει τη νόσο χωρίς συμπτώματα τον Αύγουστο, όσο και γιατί είχε συνεχόμενα αρνητικά τεστ σε Ρώμη και Αμβούργο.

" Εξήγησα την ιστορία και δεδομένου του τι συνέβη και με άλλους τενίστες, ζήτησα από τη διοργάνωση να κάνω ξανά το τεστ. Το Ρολάν Γκαρός αρνήθηκε αυτό που ζήτησα παρά το γεγονός ότι υπάρχει επαρκής χρόνος μέχρι να ξεκινήσει το τουρνουά. Νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε όλους τους παίκτες και δικαιούνται έστω κάποια επιπρόσθετα τεστ για να δούμε αν ήταν σωστά.

"Είμαι εξαγριωμένος με τη διοργάνωση του Ρολάν Γκαρός που μου στερεί με αυτόν τον τρόπο την συμμετοχή. Το τεστ που έκανα θα μπορούσε να είναι εσφαλμένο" δήλωσε ο Βερντάσκο αλλά φαντάζει απίθανο να εισακουστεί καθώς η πολιτική του Ρολάν Γκαρός είναι ο αυτόματος αποκλεισμός κάθε παίκτη που έχει θετικό δείγμα Covid-19.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Andy Brownbill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ