ΤΕΝΙΣ

Roland Garros: Αψεγάδιαστη η Χάλεπ

Romania's Simona Halep returns the ball to Tunisia's Ons Jabeur during a match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Wednesday, Feb. 19, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Romania's Simona Halep returns the ball to Tunisia's Ons Jabeur during a match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Wednesday, Feb. 19, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili) AP PHOTO/KAMRAN JEBREILI

Η Σιμόνα Χάλεπ συνδύασε τα 29α της γενέθλια με νίκη απέναντι στην Σάρα Σορίμπες Τόρμο, ενώ η Καρολίν Γκαρσία επικράτησε με 2-1 σετ το ντέρμπι κόντρα στην Ανέτ Κονταβέιτ.

Έχει χαρακτηριστεί, και όχι άδικα, ως το μεγαλύτερο φαβορί του φετινού Ρολάν Γκαρός! Η Σιμόνα Χάλεπ δεν έχει χάσει ακόμα σε ματς φέτος στο χώμα μιας και προέρχεται από τους τίτλους σε Πράγα και Ρώμη με την πρεμιέρα της στο Ρολάν Γκαρός να είναι αψεγάδιαστη!

Η νικήτρια της διοργάνωσης το 2018, επικράτησε με 2-0 σετ της Σάρα Σορίμπες Τόρμο με 6-4, 6-0και με συνοπτικές διαδικασίες προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Ρολάν Γκαρός περιμένοντας την νικήτρια του ζευγαριού Μπέγκου-Τέικμαν.

Να σημειώσουμε ότι η Ρουμάνα συνδύασε τα 29α της γενέθλια με νίκη μιας και έχει σήμερα τα γενέθλιά της!

Ένα τρομερό ματς είδαμε στο κεντρικό κορτ με την Καρολίν Γκαρσία να ξεσηκώνει τον λίγο κόσμο που επιτρεπόταν να παρευρεθεί κερδίζοντας με 2-1 σετ το ντέρμπι κόντρα στην Ανέτ Κονταβέιτ επιστρέφοντας από break πίσω στο τρίτο σετ, 6-4, 3-6, 6-4.

Επόμενη αντίπαλός της θα είναι η Αλεξάντρα Σασνόβιτς.

MEN’S DRAW| WOMEN’S DRAW| OOP(-1h)

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ