ΤΕΝΙΣ

Ρολάν Γκαρός: Στο δεύτερο γύρο των προκριματικών η Γραμματικοπούλου

FED CUP 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
FED CUP 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου επικράτησε με 6-2, 3-6, 6-4 επί της Αυστραλής, Κίμπερλι Μπίρελ και πέρασε στο δεύτερο γύρο των προκριματικών του Ρολάν Γκαρός.

Θετικά ξεκίνησε την πορεία της στα προκριματικά του Ρολάν Γκαρός η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου. Η 22χρονη Ελληνίδα επικράτησε με 6-2, 3-6, 6-4 επί της Αυστραλής, Κίμπερλι Μπίρελ και πέρασε στο δεύτερο γύρο των προκριματικών του τουρνουά.

Στο πρώτο σετ η Γραμματικοπούλου "έσπασε" το σερβίς της αντιπάλου της τρεις φορές και κατάφερε να το κατακτήσει εύκολα με 6-2.

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο δεύτερο σετ. Εκεί η Γραμματικοπούλου έκανε αρκετά λάθη, δεν εκμεταλλεύτηκε τα break points που είχε και έτσι η Αυστραλή πήρε το σετ με 3-6 και οδήγησε τον αγώνα στο τρίτο και τελευταίο σετ.

Εκεί η Γραμματικοπούλου με γρήγορο break κατάφερε να προηγηθεί με 4-1 και 5-2, η Μπίρελ μείωσε σε 5-4, αλλά η 22χρονη Ελληνίδα της έσπασε το σερβίς στο δέκατο game και πέρασε στο δεύτερο γύρο των προκριματικών του Ρολάν Γκαρός.

Αντίπαλος της θα είναι η Χίδερ Γουότσον η οποία απέκλεισε την Βίβιαν Σοφς με 6-2, 4-6, 6-4. Η αναμέτρηση της Γραμματικοπούλου με την 27χρονη Βρετανή αναμένεται να διεξαχθεί την Πέμπτη (23/5).

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ