ΤΕΝΙΣ

Ρεκόρ προσέλευσης θεατών και εσόδων στο Barcelona Open

Ρεκόρ προσέλευσης θεατών και εσόδων στο Barcelona Open

Η διοργάνωση του Barcelona Open που έκανε τρομερή πορεία ο Στέφανος Τσιτσιπάς, φτάνοντας μέχρι τον τελικό, κατάφερε φέτος να σημειώσει ρεκόρ προσέλευσης θεατών και ρεκόρ εσόδων.

Το Barcelona Open ήταν το τουρνουά που έκανε την πρώτη του μεγάλη εκτόξευση ο Στέφανος Τσιτσιπάς, φτάνοντας μέχρι τον τελικό, όπου αντιμετώπισε τον βασιλιά στη χωμάτινη επιφάνεια, τον Ραφαέλ Ναδάλ.

Η διοργάνωση κατάφερε φέτος να σημειώσει ρεκόρ προσέλευσης θεατών και ρεκόρ εσόδων, αποδεικνύοντας ότι το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και παράλληλα υπήρξε και μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο.Το τουρνουά, κατάφερε να σπάσει το φράγμα των 100.000 θεατών, ενώ απέφερε πολλά εκατομμύρια ευρώ ως έσοδα.

Συγκεκριμένα, κόπηκαν 100.467 εισιτήρια, ενώ πέρυσι στις εγκαταστάσεις του Real Cub de Tennis Barcelona βρέθηκαν 95.000 θεατές για τους αγώνες. Όσο για τα έσοδα, αυτά έφτασαν για πρώτη φορά τα 45.000.000 ευρώ, νούμερο πραγματικά μεγάλο.

Το τουρνουά μοιράζει χρηματικά έπαθλα 2.510.900 ευρώ, από τα οποία ο νικητής θα λάβει 500.000 ευρώ και άλλα τόσα ο φιναλίστ. Εν ολίγοις, τόσα έβαλε στον τραπεζικό του λογαριασμό ο Τσιτσιπάς.

AP Photo/Manu Fernandez

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Σου δίνουμε τον δολοφόνο, θυμάσαι ποιο ιστορικό πρόσωπο σκότωσε;

Σπλατεριές και μαχαιρώματα που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.

Οι travel influencers που κάνουν τον πλανήτη να γυρίζει

Να 'ναι καλό κορίτσι και να της αρέσουν τα ταξίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24