ΤΕΝΙΣ

Ρεκόρ για Σάκκαρη, σταθερός ο Τσιτσιπάς

Maria Sakkari, of Greece, returns to Danielle Collins, of the United States, during the semifinals of the Mubadala Silicon Valley Classic tennis tournament in San Jose, Calif., Saturday, August 4, 2018. Sakkari won 6-3, 7-5, 6-2. (AP Photo/John Hefti)
Maria Sakkari, of Greece, returns to Danielle Collins, of the United States, during the semifinals of the Mubadala Silicon Valley Classic tennis tournament in San Jose, Calif., Saturday, August 4, 2018. Sakkari won 6-3, 7-5, 6-2. (AP Photo/John Hefti) AP

Η WTA ανακοίνωσε σήμερα (24/9) την παγκόσμια κατάταξη της εβδομάδας με την Μαρία Σάκκαρη να κερδίζει τρεις θέσεις και να βρίσκεται στην 29η. Ο Τσιτσιπάς παραμένει 15ος στην ATP.

Η WTA ανακοίνωσε σήμερα (24/9) την παγκόσμια κατάταξη της εβδομάδας με την Μαρία Σάκκαρη να κερδίζει τρεις θέσεις, σε σχέση με την προηγούμενη βαθμολόγηση, και να βρίσκεται, πλέον, στην 29η θέση με 1.563 βαθμούς, που αποτελεί νέο προσωπικό ρεκόρ.

Οσον αφορά στην Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, υποχώρησε μια θέση, στο Νο 171 με 337 βαθμούς, ενώ αμετάβλητη είναι η κατάσταση και στην τριάδα της κορυφής, με τις Σιμόνα Χάλεπ (Ρουμανία), Καρολίν Βοζνιάκι (Δανία) και Αντζελίκ Κέρμπερ (Γερμανία) να είναι στην πρώτη τριάδα.

ΣΤΑΘΕΡΟΣ Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Εξάλλου, στην 15η θέση της παγκόσμιας κατάταξης παρέμεινε κι αυτή την εβδομάδα ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής παρέμεινε στην καλύτερη θέση της καριέρας του με 1.962 βαθμούς.

Αμετάβλητη είναι και η κατάσταση στην κορυφή της κατάταξης που διατηρεί η ATP, με τον Ισπανό Ράφα Ναδάλ να προηγείται του Ρότζερ Φέντερερ (Ελβετία) και το νικητή του US Open, Νόβακ Τζόκοβιτς, ν' ανεβαίνει στην 3η θέση.

AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ