ΤΕΝΙΣ

Ράονιτς: "Θέλω να γίνει το Ρολάν Γκαρός"

Canada's Milos Raonic prepares to serve to Serbia's Novak Djokovic during their quarterfinal match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill)
Canada's Milos Raonic prepares to serve to Serbia's Novak Djokovic during their quarterfinal match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill) AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Ο Μίλος Ράονιτς διαφοροποιήθηκε από την πλειονότητα των παικτών του αντρικού τουρ λέγοντας πως είναι θετικό το γεγονός ότι θα διεξαχθεί το Ρολάν Γκαρός έστω και... οff season!

Εκτενή συνέντευξη έδωσε ο πρώην Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, Μίλος Ράονιτς, στο CNN ανοίγοντας την "ψυχή" του για όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες με τον κορονοϊό και τις συνέπειες που είχε αυτό στη ζωή του τουρ. Ο 29χρονος Καναδός, μάλιστα, δήλωσε χαρούμενος που θα αγωνιστεί στο Ρολάν Γκαρός τον Σεπτέμβρη, αν τελικά γίνει βέβαια το Γαλλικό Όπεν τότε, αλλά έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για πιθανούς τραυματισμούς των παικτών.

"Εκεί που δεν αγωνιζόμαστε καθόλου, θα κληθούμε τον Σεπτέμβρη να παίξουμε σερί εβδομάδες και μάλιστα με αλλαγή επιφάνειας. Δεν θα είναι εύκολο για το σώμα μας, θα υπάρξουν πιστεύω τραυματισμοί και αυτό είναι ένα θέμα. Αλλά, αν με ρωτάτε αν είμαι χαρούμενος που θα γίνει το Ρολάν Γκαρός, βεβαίως και είμαι. Εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση, όσα περισσότερα τουρνουά προλάβουμε να παίξουμε, ειδικά Slam, τόσο το καλύτερο. Ελπίζω να οριστικοποιηθεί η φόρμουλα και να διεξαχθούν όλα" είπε και συνέχισε:

"Η προσέγγιση του Ρολάν Γκαρός ήταν λάθος, όχι η ιδέα να γίνει τον Σεπτέμβρη. Το γεγονός ότι δεν ενημέρωσαν κανέναν, "χτυπάει" άσχημα το καταλαβαίνω. Και εγώ το έμαθα από τα social media. Αλλά σαν ιδέα, συμφωνώ και είναι καλή. Συνεχίζω την προπόνηση, αλλά, όπως όλοι, στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Είναι εντελώς διαφορετικό από την προπόνηση στο κορτ, να μετράς πόντους, να παίζεις ράλι. Σίγουρα, ξεσυνηθίσαμε αλλά αυτή είναι τώρα η κατάσταση".

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Andy Brownbill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ