ΤΕΝΙΣ

Ράονιτς: "Ο Τζόκοβιτς θα χρειαστεί χρόνο για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη"

Serbia's Novak Djokovic, right, is congratulated by Canada's Milos Raonic after winning their quarterfinal match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man)
Serbia's Novak Djokovic, right, is congratulated by Canada's Milos Raonic after winning their quarterfinal match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man) AP PHOTO/LEE JIN-MAN

Ο Μίλος Ράονιτς εξέφρασε και αυτός την άποψή του με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο τένις, αλλά και τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Καθημερινά, ολοένα και περισσότεροι τενίστες μιλάνε ανοιχτά για το… φιάσκο του Adria Tour και την επόμενη μέρα στο άθλημα.

Την Τρίτη ήταν η σειρά του Μίλος Ράονιτς να εκφραστεί πρώτη φορά δημοσίως για την διοργάνωση του Νόβακ Τζόκοβιτς, που κατέληξε να διχάσει τον κόσμο του τένις με τον Covid 19, φυσικά, στο επίκεντρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καναδός, Νο.30 αυτή τη στιγμή τενίστας στον κόσμο:

"Ξέρω ότι ο Νόβακ ήταν από τους τενίστες που δεν ήθελαν εξ’ αρχής να λάβει μέρος το φετινό US Open, εξαιτίας του κορονοϊού. Πίστευε πως η υγεία είναι το πιο σημαντικό και δεν θα ερχόταν στη Νέα Υόρκη για να παίξει.

Μετά το Adria Tour όμως, βλέπουμε πως έχει αλλάξει στάση. Νομίζω, πλέον, η γνώμη του δεν έχει μεγάλη βαρύτητα πάνω σε αυτό το θέμα.

Σε άλλα θέματα, μπορεί η άποψή του να μετράει περισσότερο από όλων των υπόλοιπων τενιστών μαζί, όμως όχι σε αυτό. Μάλλον θα χρειαστεί χρόνο για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Έκανε σίγουρα λάθη κατά τη διάρκεια του Adria Tour, όπως για παράδειγμα ο αγώνας μπάσκετ που έδωσε, ή αγώνας ποδοσφαίρου στον οποίο έπαιξαν όλοι οι τενίστες μια μέρα πριν την έναρξη του τουρνουά".

Πηγή: Tennis24

Photo Credits: AP Photo/Lee Jin-man

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ