ΤΕΝΙΣ

Πτώση και ζέστη έκαναν τον Παγδατή να εγκαταλείψει

Πτώση και ζέστη έκαναν τον Παγδατή να εγκαταλείψει

Ύστερα από άσχημη πτώση στο γρασίδι, σε συνδυασμό με την ζέστη στην Αττάλεια, όπου η θερμοκρασία ξεπερνά τους 40 βαθμούς (!), ο Μάρκος Παγδατής δεν μπορούσε να συνεχίσει την αναμέτρησή του με τον Γιουίτσι Σουγκίτα και εγκατέλειψε στα μέσα του 3ου σετ. (VIDEO)

Έπειτα από μια άσχημη πτώση στο γρασίδι, σε συνδυασμό με την ανυπόφορη ζέστη στην Αττάλεια, όπου η θερμοκρασία ξεπερνά τους 40 βαθμούς (!), ο Μάρκος Παγδατής δεν μπορούσε να συνεχίσει την αναμέτρησή του με τον Γιουίτσι Σουγκίτα και εγκατέλειψε στα μέσα του 3ου σετ, με αποτέλεσμα ο Ιάπωνας να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Antalya Open.

Ο Παγδατής, ο οποίος πραγματοποίησε στην Αττάλεια το καλύτερο τουρνουά του από τον Ιανουάριο και προκρίθηκε στον πρώτο του ημιτελικό από το ASB Classic της Νέας Ζηλανδίας, κατάφερε να στείλει την αναμέτρησή στο 3ο σετ, κερδίζοντας το 2ο στο tie-break με 9-7.

Στο 3ο σετ, ο Ιάπωνας ξέφυγε με 4-1. Στο επόμενο game, ο Παγδατής επέστρεψε από το 0-30, αλλά το game δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού γλίστρησε στο γρασίδι και είχε μια πτώση που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει τον αγώνα. Δεν ήταν τόσο μυικό το πρόβλημά του, αλλά περισσότερο ένιωσε αδιαθεσία και ζαλάδα λόγω και της ζέστης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ