ΤΕΝΙΣ

Πρωθυπουργός Σερβίας: "Κατηγορήστε εμένα, όχι τον Νόλε"

Πρωθυπουργός Σερβίας: "Κατηγορήστε εμένα, όχι τον Νόλε"

Την ευθύνη για τα χαλαρά μέτρα διεξαγωγής του Adria Tour στη Σερβία, πήρε η Πρωθυπουργός της χώρας, Άνα Μπράμπιτς η οποία κάλυψε τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τις αγνές προθέσεις που είχε, θέλοντας να ξαναδώσει ζωή στο τένις σε χώρες των Βαλκανίων.

Η οικογένεια Τζόκοβιτς, διοργάνωσε το Adria Tour το οποίο είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και θα ταξίδευε στις Βαλκανικές χώρες της Σερβίας, της Κροατίας, του Μαυροβουνίου και της Βοσνίας, όμως στη δεύτερη στάση της στη Ζαντάρ της Κροατίας, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό τέσσερις τενίστες (Τζόκοβιτς, Τροίτσκι, Τσόριτς και Ντιμιτρόφ) με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί άδοξα.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, ως ο εμπνευστής της διοργάνωσης, άκουσε τα εξ αμάξης από τον κόσμο του τένις και η δημόσια συγνώμη του δεν φαίνεται να έπεισε το κοινό.

Μετά από αρκετές ημέρες, ο Νόλε βρήκε έναν ισχυρό σύμμαχο, την Πρωθυπουργό της Σερβίας που πήρε την ευθύνη πάνω της για τα χαλαρά μέτρα που εφαρμόστηκαν κατά τη διάρκεια των αγώνων στο Βελιγράδι.

" Στηρίζω απόλυτα τον Νόβακ Τζόκοβιτς και την προσπάθειά του. Πρόθεσή του ήταν να κάνει κάτι καλό, όχι μόνο για τη Σερβία αλλά για τη γύρω περιοχή, να βάλει τις πολιτικές αντιπαραθέσεις στην άκρη, να βοηθήσει νέα παιδιά και να μαζέψει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Του αξίζουν συγχαρητήρια. Με αυτή την πανδημία δεν μπορείς να ξέρεις πότε είναι η σωστή στιγμή να κάνεις κάτι. Το πιο εύκολο είναι να τον κατηγορήσεις και να ασκήσεις κριτική γιατί προσπάθησε να κάνει κάτι καλό και ευγενικό. Επένδυσε ενέργεια και πιθανότατα χρήματα από την τσέπη του.

Κατηγορήστε εμένα, όχι τον Νόβακ. Είναι δικό μας λάθος που χαλαρώσαμε τα μέτρα. Ο Νόβακ προσπάθησε να κάνει κάτι καλό και γενναίο. Είναι εύκολο να τον κριτικάρεις από την άνεση του καναπέ σου" είπε η Μπράμπιτς σε εφημερίδα της χώρας.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ