ΤΕΝΙΣ

Πρώτη νίκη στο κυρίως ταμπλό του ATP Tour για τον Τσιτσιπά!

Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball to Croatia's Ivo Karlovic during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Sunday, May 28, 2017 in Paris. (AP Photo/Christophe Ena)
Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball to Croatia's Ivo Karlovic during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Sunday, May 28, 2017 in Paris. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγύρισε την πρώτη του νίκη σε κυρίως ταμπλό ATP διοργάνωσης και μάλιστα σε ένα τουρνουά της σειράς Masters 1000, αφού επικράτησε του Κάρεν Κατσάνοφ στον πρώτο γύρο του Shanghai Rolex Masters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγύρισε την πρώτη του νίκη σε κυρίως ταμπλό ATP διοργάνωσης και μάλιστα σε τουρνουά της σειράς Masters 1000. Ο 19χρονος τενίστας επικράτησε του Κάρεν Κατσάνοφ με 2-0 σετ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Shanghai Rolex Masters, πανηγυρίζοντας την κορυφαία νίκη της καριέρας του και δεύτερη απέναντι σε παίκτη από το Top 50 της ATP.

Ο Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 7-5, 6-3 σε 74 λεπτά του 21χρονου Ρώσου, ο οποίος βρίσκεται στο Νο42 της παγκόσμιας κατάταξης. Να πούμε πως μπορεί να έχει υποχωρήσει στο Νο131 του κόσμου, χάνοντας 16 θέσεις σήμερα (9/10), αλλά αν συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, θα πλησιάσει ξανά το Νο100. Πλέον, περιμένει τον αντίπαλό του από το ζευγάρι Ίσνερ - Λάγιοβιτς.

AP Photo/Christophe Ena

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ