ΤΕΝΙΣ

Πρώτη καμπάνα για Κύργιο, πιθανή μεγαλύτερη τιμωρία

Australia's Nick Kyrgios puts his finger to his ear as he interacts with the crowd during his Mexican Tennis Open semifinal match against John Isner of the U.S. in Acapulco, Mexico, Friday, March 1, 2019. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Australia's Nick Kyrgios puts his finger to his ear as he interacts with the crowd during his Mexican Tennis Open semifinal match against John Isner of the U.S. in Acapulco, Mexico, Friday, March 1, 2019. (AP Photo/Rebecca Blackwell) AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL

Τα όσα έκανε στο τουρνουά της Ρώμης ο Νικ Κύργιος δεν θα περάσουν έτσι από την ATP η οποία του επέβαλε μεν πρόστιμο, αλλά δεν αποκλείεται να τον τιμωρήσει πιο σκληρά.

Για μία ακόμα φορά ο Νικ Κύργιος έγινε viral για αρνητικό λόγο. Ο 24χρονος Ελληνοαυστραλός αντιμετώπιζε τον Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Ρώμης, όταν μετά από ένα χαμένο game στο τρίτο σετ έσπασε τη ρακέτα του, εκτόξευσε καρέκλα και έβρισε τους θεατές!

Όλα όσα σας περιγράψαμε μπορείτε να τα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν. Το πρώτο είναι από την τηλεοπτική κάλυψη και το δεύτερο με φυσικό ήχο όπου ακούγονται και όσα είπε ο Νικ Κύργιος.


Φυσικά, αυτή η συμπεριφορά δεν μπορούσε να περάσει έτσι από την ATP η οποία έχει ανεχτεί πολλά από τον 24χρονο. Έτσι, σαν μία πρώτη ποινή του επέβαλε πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ, δεν θα του δώσει τα χρήματα που κέρδισε από την πορεία του στη Ρώμη (δηλαδή 32.000 ευρώ), ενώ θα χάσει και τους 45 πόντους που είχε κερδίσει στην παγκόσμια κατάταξη. Επιπρόσθετα θα πληρώσει και όλα τα έξοδα από τη διαμονή του στην "Αιώνια πόλη".

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική τιμωρία του. Η ATP αναμένεται να εξετάσει άμεσα την περίπτωση του 24χρονου Ελληνοαυστραλού και να υπάρξει νέα τιμωρία. Εάν αυτή θα είναι μόνο πρόστιμο δεν το γνωρίζουμε, αφού ο Κύργιος έχει παραβεί όλους τους κανόνες του αθλήματος.

Photo credits: AP Photo/Rebecca Blackwell

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ