ΤΕΝΙΣ

Πρόστιμο στη Σερένα Γουίλιαμς για τη συμπεριφορά της στον τελικό του US Open

Serena Williams argues with chair umpire Carlos Ramos during a match against Naomi Osaka, of Japan, in the women's final of the U.S. Open tennis tournament, Saturday, Sept. 8, 2018, in New York. (AP Photo/Julio Cortez)
Serena Williams argues with chair umpire Carlos Ramos during a match against Naomi Osaka, of Japan, in the women's final of the U.S. Open tennis tournament, Saturday, Sept. 8, 2018, in New York. (AP Photo/Julio Cortez) AP PHOTO/JULIO CORTEZ

Το ποσό των 17.000 δολαρίων θα κληθεί να πληρώσει ως πρόστιμο η Σερένα Γουίλιαμς για τη συμπεριφορά της στον τελικό του US Open απέναντι στη Ναόμι Οσάκα.

Ο τελικός των γυναικών στο US Open ανάμεσα στη Σερένα Γουίλιαμς και τη Ναόμι Οσάκα θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια. Όχι μόνο γιατί η 20χρονη τενίστρια έκανε την έκπληξη και κατέκτησε τον πρώτο major τίλο της καριέρας της, αλλά κι επειδή η πρώτη ξέσπασε στη διάρκεια της αναμέτρησης .

Η σπασμένη ρακέτα, η παρατήρηση του διαιτητή πως δεχόταν coaching εν ώρα αγώνα (κάτι που απαγορεύεται), αλλά και ο τρόπος με τον οποίο μίλησε στον Κάρλος Ράμος έφεραν το πρόστιμο για τη Σερένα Γουίλιαμς. Λίγες ώρες μετά το φινάλε του τελικού, ανακοινώθηκε πως θα κληθεί να πληρώσει το ποσό των 17.000 δολαρίων για όσα έκανε στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, το ποσό των 10.000 δολαρίων για "λεκτική επίθεση" στον διαιτητή, το ποσό των 4.000 δολαρίων επειδή της έγινε παρατήρηση για "coaching" και άλλες 3.000 δολάρια για την σπασμένη ρακέτα.

Παρεμπιπτόντως, η Σερένα Γουίλιαμς θα εισπράξει -σε αντιπαραβολή με όλα αυτά- το ποσό των 1.850.000 δολαρίων ως η φιναλίστ του US Open.

AP Photo/Julio Cortez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ