ΤΕΝΙΣ

Προς επιστροφή στη Γερμανία ο Φέντερερ

Roger Federer in action during the exhibition tennis match against Rafael Nadal held at the Cape Town Stadium in Cape Town, South Africa, Friday Feb. 7, 2020. (AP Photo/Halden Krog)
Roger Federer in action during the exhibition tennis match against Rafael Nadal held at the Cape Town Stadium in Cape Town, South Africa, Friday Feb. 7, 2020. (AP Photo/Halden Krog) AP PHOTO/HALDEN KROG

Ο tournament director, Έντγουν Βαϊντόρφερ, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ελβετό προκειμένου να δώσει το παρών.

Το τουρνουά τένις για το οποίο σας ενημερώσαμε από την Παρασκευή και θα διεξαχθεί στη Γερμανία με πολύ δυνατές συμμετοχές στα μέσα Ιουλίου, ενδέχεται να είναι ο τόπος που θα δούμε την επιστροφή του τεράστιου Ρότζερ Φέντερερ στα κορτ!

Αυτό τουλάχιστον δηλώνει ο tournament director Έντγουν Βαϊντόρφερ που ανέφερε ότι βρίσκεται σε διαπραγμάτευση για τη συμμετοχή δύο Grand Slam winners ενώ θα ζητήσει προσωπικά από τον "Βασιλιά" να συμμετάσχει στο τουρνουά! Και υπάρχει το δέλεαρ του γεγονότος ότι το διπλό αυτό τουρνουά θα λάβει χώρα στις αγαπημένες επιφάνειες του Μαέστρου, στο γρασίδι στις 13-15 Ιουλίου και στη σκληρή επιφάνεια στις 17-19 Ιουλίου. Συν το γεγονός φυσικά ότι ο Φέντερερ νιώθει σαν στο σπίτι του στη Γερμανία υποστηρίζοντας τα χορτάρινα τουρνουά τένις της χώρας εδώ και πολλά χρόνια έχοντας ισόβιο μάλιστα συμβόλαιο με το Χάλε.

" Στα πρόθυρα του τι γίνεται με την Μπουντεσλίγκα, θέλουμε να διοργανώσουμε ένα υψηλής ποιότητας τουρνουά τένις στη χώρα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Βρισκόμαστε σε διαπραγμάτευση με δύο νικητές Slam. Θα ζητήσουμε από τον Φέντερερ να έρθει. Ξέρουμε πόσο πολύ λατρεύει να παίζει στο χορτάρι. Μιλήσαμε και με την Κέρμπερ" ανέφερε ο υπεύθυνος του τουρνουά.

Αν ο Φέντερερ πει το μεγάλο "ναι", θα βρει πολύ δυνατό ανταγωνισμό καθώς στο τουρνουά θα παίξουν και οι Ζβέρεφ, Τιμ, Κύργιος και Σίνερ (και ακόμα ένα όνομα που δεν είναι γνωστό ακόμα).

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ