ΤΕΝΙΣ

Προπονητής Φέντερερ: "Δεν θα αποσυρθεί το 2021"

Roger Federer waves at the crowd during the exhibition tennis match against Rafael Nadal held at the Cape Town Stadium in Cape Town, South Africa, Friday Feb. 7, 2020. (AP Photo/Halden Krog)
Roger Federer waves at the crowd during the exhibition tennis match against Rafael Nadal held at the Cape Town Stadium in Cape Town, South Africa, Friday Feb. 7, 2020. (AP Photo/Halden Krog) @ 2020 HALDEN KROG / ASSOCIATED PRESS

Ο προπονητής του Ρότζερ Φέντερερ, Σέβεριν Λούτι υποστήριξε πως ο Ελβετός θρύλος του τένις δεν πρόκειται να αποσυρθεί μέσα στο 2021.

Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι πόνταραν στο ότι το 2020 θα ήταν η τελευταία σεζόν του Ρότζερ Φέντερερ στο τουρ, με τη συμμετοχή του και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, τελικά, λόγω κορονοϊού, ο "Βασιλιάς" θα παίξει σίγουρα και το 2021 ενώ, σύμφωνα με τον μόνιμο προπονητή του, Σέβεριν Λούτι, ούτε και αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν του!

Ο Λούτι γνωρίζει τον Φέντερερ όσο λίγοι καθώς είναι μόνιμος συνεργάτης του από το 2008 και τον συνδέουν πλέον φιλικές σχέσεις με τον "Μαέστρο" και αποκάλυψε πως ο Φεντ δεν έχει εκφράσει καμία πρόθεση να εγκαταλείψει το τένις το 2021.

"Ο Ρότζερ λατρεύει ακόμα να παίζει στο τουρ, δεν τον έχω ακούσει να λέει ούτε μια φορά ότι είναι κουρασμένος και ότι θέλει μια αλλαγή. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα, αλλά βλέπω πως του αρέσει να βλέπει τους φίλους του ανά τον κόσμο και δεν τον βλέπω να αποσύρεται το 2021!.

Ήδη σκέφτεται την επιστροφή του! Υπάρχουν πολύ ευχάριστοι παραλληλισμοί σε σχέση με ό,τι έγινε το 2016. Το timing του τραυματισμού, η αλήθεια είναι, δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο! Απολαμβάνει τον χρόνο με την οικογένειά του και έχει πλέον την πολυτέλεια να είναι φιλόδοξος χωρίς να απογοητεύεται από τα απροσδόκητα εμπόδια που θα έρθουν".

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ