Προπονητής Φέντερερ: "Δεν θα αποσυρθεί το 2021"

Ο προπονητής του Ρότζερ Φέντερερ, Σέβεριν Λούτι υποστήριξε πως ο Ελβετός θρύλος του τένις δεν πρόκειται να αποσυρθεί μέσα στο 2021.

Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι πόνταραν στο ότι το 2020 θα ήταν η τελευταία σεζόν του Ρότζερ Φέντερερ στο τουρ, με τη συμμετοχή του και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, τελικά, λόγω κορονοϊού, ο "Βασιλιάς" θα παίξει σίγουρα και το 2021 ενώ, σύμφωνα με τον μόνιμο προπονητή του, Σέβεριν Λούτι, ούτε και αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν του!

Ο Λούτι γνωρίζει τον Φέντερερ όσο λίγοι καθώς είναι μόνιμος συνεργάτης του από το 2008 και τον συνδέουν πλέον φιλικές σχέσεις με τον "Μαέστρο" και αποκάλυψε πως ο Φεντ δεν έχει εκφράσει καμία πρόθεση να εγκαταλείψει το τένις το 2021.

"Ο Ρότζερ λατρεύει ακόμα να παίζει στο τουρ, δεν τον έχω ακούσει να λέει ούτε μια φορά ότι είναι κουρασμένος και ότι θέλει μια αλλαγή. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα, αλλά βλέπω πως του αρέσει να βλέπει τους φίλους του ανά τον κόσμο και δεν τον βλέπω να αποσύρεται το 2021!.

Ήδη σκέφτεται την επιστροφή του! Υπάρχουν πολύ ευχάριστοι παραλληλισμοί σε σχέση με ό,τι έγινε το 2016. Το timing του τραυματισμού, η αλήθεια είναι, δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο! Απολαμβάνει τον χρόνο με την οικογένειά του και έχει πλέον την πολυτέλεια να είναι φιλόδοξος χωρίς να απογοητεύεται από τα απροσδόκητα εμπόδια που θα έρθουν".

Πηγή: Tennis24

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.