ΤΕΝΙΣ

Πρόκριση για τον τραυματία Μάρεϊ, επέστρεψε η Κβίτοβα

Britain's Andy Murray celebrates after winning his Men's Singles Match against Kazakhstan's Alexander Bublik on the opening day at the Wimbledon Tennis Championships in London Monday, July 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Britain's Andy Murray celebrates after winning his Men's Singles Match against Kazakhstan's Alexander Bublik on the opening day at the Wimbledon Tennis Championships in London Monday, July 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Άντι Μάρεϊ και Ράφα Ναδάλ έκαναν το χρέος τους στον 1ο γύρο του Γουίμπλεντον. Νίκη και για τη Σιμόνα Χάλεπ. Επέστρεψε η Πέτρα Κβίτοβα μετά από την επίθεση εναντίον της, νίκη και για τη Βένους Γουίλιαμς.

Ο Άντι Μάρεϊ ξεπέρασε μία ενόχληση στον αριστερό γοφό και την ημίωρη καθυστέρηση λόγω βροχής και νίκησε με 6-1, 6-4, 6-2 τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ στον 1ο γύρο του Γουίμπλεντον.

Ο περσινός νικητής είχε χάσει δύο ημέρες προπόνησης λόγω του προβλήματος, ωστόσο δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στον Καζάκο που βρίσκεται στο νο134 της παγκόσμιας κατάταξης, που έκαν 35 αβίαστα λάθη και 12 double-faults. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ντάστιν Μπράουν (νο94) που εκπροσωπεί τη Γερμανία.

Ο Ράφα Ναδάλ, ο οποίος ψάχνει την πρώτη νίκη του στο Γουίμπλεντον από το 2010 και τη δεύτερη σε grand slam από το 2014, υπέταξε με 6-1, 6-3, 6-2 τον Τζον Μίλμαν από την Αυστραλία. Στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Ντόναλντ Γιανγκ (νο47).

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΚΒΙΤΟΒΑ

Η Τσέχα δύο φορές νικήτρια του open, Πέτρα Κβίτοβα, έκανε την επιστροφή της στα grand slam μετά από την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε στο σπίτι της τον Δεκέμβριο, επικρατώντας 6-3, 6-4 της Γιοχάνα Λάρσον από τη Σουηδία.

Η Βένους Γουίλιαμς, η οποία πέρυσι είχε αποκλείσει τη Μαρία Σάκκαρη στον 2ο γύρο, επικράτησε με 7-6 (7), 7-4 της Ελίζ Μερτένς από το Βέλγιο. Η πέντε φορές νικήτρια του Γουίμπλεντον αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από την απαγγελία κατηγορίας για ανθρωποκτονία, μετά από τροχαίο δυστύχημα το οποίο προκάλεσε και στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας ηλικιωμένος.

Το νο2 της κατάταξης, η Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ, δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να εξαλείψει το εμπόδιο της Μαρίνα Εράκοβιτς από τη Νέα Ζηλανδία με 6-4, 6-1. Στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Βραζιλιάνα Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια.

Photo credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ