ΤΕΝΙΣ

Preview: Η δράση την Τρίτη στη Ρώμη

Switzerland's Stan Wawrinka clenches his fist after scoring a point against Switzerland's Roger Federer during their quarterfinal match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Tuesday, June 4, 2019. (AP Photo/Michel Euler)
Switzerland's Stan Wawrinka clenches his fist after scoring a point against Switzerland's Roger Federer during their quarterfinal match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Tuesday, June 4, 2019. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Δεύτερη ημέρα αγώνων στο Foro Italico και από το σημερινό πρόγραμμα προκύπτει πως οι Ναδάλ, Τζόκοβιτς και Τσιτσιπάς θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα την Τετάρτη (16/09) στη Ρώμη.

Στο πρόγραμμα της Τρίτης, ξεχωρίζει η επιστροφή του Στάνισλας Βαβρίνκα στο κορυφαίο επίπεδο του ATP Tour, με τον Ελβετό να προέρχεται από δύο συμμετοχές σε Challenger τουρνουά στο χώμα.

Ο Stan the Man θα αντιμετωπίσει τον 18χρονο junior Ιταλό, Λορένζο Μουσέτι στο βραδινό πρόγραμμα της Τριτης (21:30GR), στην αναμέτρηση ανάμεσα στον γηραιότερο και νεαρότερο τενίστα του ταμπλό.

Στη μάχη της Ρώμης θα ριχτούν και οι δυο Καναδοί, Μίλος Ράονιτς και Ντένις Σαποβάλοφ αντιμετωπίζοντας υπολογίσιμους αντιπάλους όπως οι Αντριάν Μαναρινό και Γκουίντο Πέγια αντίστοιχα.

Προερχόμενος από τον πρώτο του ATP τίτλο, ο Μίομιρ Κετσμάνοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Γιοσιχίτο Νισιόκα και τον νικητή περιμένει στο 2ο γύρο ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Ο Τζόκοβιτς περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Σάντγκρεν-Καρούσο για να μάθει τον αντίπαλο του 2ου γύρου.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ