ΤΕΝΙΣ

Πρεμιέρα για Σάκκαρη στο Ντουμπάι

Maria Sakkari of Greece returns the ball to Alize Cornet of France during the St. Petersburg Ladies Trophy-2020 tennis tournament match in St. Petersburg, Russia, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Maria Sakkari of Greece returns the ball to Alize Cornet of France during the St. Petersburg Ladies Trophy-2020 tennis tournament match in St. Petersburg, Russia, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP PHOTO/DMITRI LOVETSKY

Ντεμπούτο την Τρίτη (18/02) για τη Μαρία Σάκκαρη στο κυρίως ταμπλό του Dubai Tennis Championships.

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί στο κυρίως ταμπλό του σπουδαίου τουρνουά στο Ντουμπάι, αντιμετωπίζοντας στις 19:00 την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Προερχόμενη από την εξαιρετική της πορεία στο St.Petersburg Open όπου αποκλείστηκε στα ημιτελικά απ'την Έλενα Ριμπάκινα, η Σάκκαρη καλείται να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην πρεμιέρα της στο Ντουμπάι, απέναντι σε μια πολύ δυνατή τενίστρια που έχει βρεθεί στο Top10 της WTA και έχει στην κατοχή της 5 τίτλους.

Πρόκειται για την 3η αναμέτρηση των δύο κοριτσιών, με το σκορ να είναι ισόπαλο 1-1. Η 24χρονη Ελληνίδα τενίστρια είχε κερδίσει στο πρώτο τους ραντεβού, στο Σινσινάτι το 2019 ενώ η 21χρονη Λευκορωσίδα πήρε εκδίκηση λίγους μήνες αργότερα, στη Zhuhai της Κίνας.

Από το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας στο Ντουμπάι ξεχωρίζει και η αναμέτρηση της πρόσφατης θριαμβεύτριας του Australian Open, Σοφία Κένιν που έχει δύσκολο 1ο γύρο κόντρα στη φιναλίστ της Αγίας Πετρούπολης, Έλενα Ριμπάκινα (17:00GR).

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ