ΤΕΝΙΣ

Prague Open: Μόνος στόχος της Χάλεπ ο τίτλος

Romania's Simona Halep holds her trophy after she won Kazakhstan's Elena Rybakina in a final match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Saturday, Feb. 22, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Romania's Simona Halep holds her trophy after she won Kazakhstan's Elena Rybakina in a final match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Saturday, Feb. 22, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili) AP

Η Σιμόνα Χάλεπ επιστρέφει στο τουρ μετά από πέντε μήνες απουσίας και ο μοναδικός της στόχος είναι να φύγει με το τρόπαιο της πρωταθλήτριας από την Πράγα.

Μπορεί να είναι το πρώτο της τουρνουά μετά τον τίτλο που κατέκτησε στο Dubai International στα τέλη Φλεβάρη, ωστόσο, η Νο2 τενίστρια στον κόσμο ξεκινά ως το μεγάλο φαβορί της χωμάτινης διοργάνωσης του Prague Open που είναι και η δεύτερη χρονικά διοργάνωση του γυναικείου τουρ μετά το lockdown.

Η Χάλεπ μοιράζεται το ταμπλό με την 2-Πέτρα Μάρτιτς και, εφόσον μπορέσει να βγάλει από πάνω της την "σκουριά" της αποχής από το τένις, μπορεί κάλλιστα να φτάσει στους 21 τίτλους καριέρας στο τέλος της εβδομάδας.

Ξεκινά κόντρα στην Πολόνα Χέρτσογκ ενώ η πιο επικίνδυνη αντίπαλος της μέχρι την ημιτελική φάση είναι η Αναστασία Σεβάστοβα και η Αναστασία Παβλιουτσένκοβα. Στα ημιτελικά, πιθανές αντίπαλοι είναι οι Ντιγιάνα Γιαστέμσκα και η πολύπειρη Μπάρμπορα Στρίτσοβα. Στο κάτω μέρος του ταμπλό ξεχωρίζουν τα ονόματα των Μάρτιτς, Τζιόρτζι, Μέρτενς, Κασάτκινα και Αλεξάντροβα.

PRAGUE OPEN DRAW- OOP(-1h)

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ