ΤΕΝΙΣ

Πονάει ξανά στον αγκωνά ο Τζόκοβιτς, εκ νέου στα... πιτς

Serbia's Novak Djokovic pauses before serving to Czech Republic's Tomas Berdych during their Men's Singles Quarterfinal Match on day nine at the Wimbledon Tennis Championships in London Wednesday, July 12, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Serbia's Novak Djokovic pauses before serving to Czech Republic's Tomas Berdych during their Men's Singles Quarterfinal Match on day nine at the Wimbledon Tennis Championships in London Wednesday, July 12, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

O Νόβακ Τζόκοβιτς ανέβαλε την ημερομηνία της επιστροφής του, καθώς ένα πρόβλημα στον αγκώνα τον ανάγκασε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Mubadala World Tennis Championships.

O Νόβακ Τζόκοβιτς ανέβαλε την ημερομηνία της επιστροφής του στην δράση, καθώς ένα πρόβλημα στον αγκώνα τον ανάγκασε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Mubadala World Tennis Championships, ανήμερα της πρεμιέρας του στο Άμπου Ντάμπι.

Ο Σέρβος δεν είναι σίγουρος ούτε για το τουρνουά της επόμενης εβδομάδας, στη Ντόχα, ενώ θυμίζουμε πως δεν έχει αγωνιστεί ούτε σε έναν αγώνα από το Wimbledon το περασμένο καλοκαίρι.

"Αυτό ίσως επηρεάσει και τον προγραμματισμό μου για τις αρχές της χρονιάς", δήλωσε ο Τζόκοβιτς, ο οποίος αφήνει ερωτηματικό και ανησυχίες για το Australian Open, που αρχίζει σε κάτι περισσότερο από δυο εβδομάδες.

"Δυστυχώς, τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησα να νιώθω έναν πόνο στον αγκώνα μου. Μετά από πολλά τεστ, η ιατρική μου ομάδα με συμβούλεψε να μη ρισκάρω, να αποσύρω τη συμμετοχή μου από το τουρνουά αμέσως και να συνεχίσω τις θεραπείες. Είμαι πολύ λυπημένος, επειδή ήθελα πολύ να επιστρέψω στους επίσημους αγώνες", ανέφερε στην ανακοίνωσή του.

Τη θέση του πήρε ο Βρετανός, Άντι Μάρεϊ, ο οποίος βρέθηκε στο Άμπου Ντάμπι για να προπονηθεί αυτές τις μέρες και οι διοργανωτές εκμεταλλεύτηκαν την παρουσία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ