ΤΕΝΙΣ

Πιο κοντά στο US Open ο Τιμ

Austria's Dominic Thiem poses with the trophy after winning the final match of the Adria Tour charity tournament against Serbia's Filip Krajinovic, in Belgrade, Serbia, Sunday, June 14, 2020. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Austria's Dominic Thiem poses with the trophy after winning the final match of the Adria Tour charity tournament against Serbia's Filip Krajinovic, in Belgrade, Serbia, Sunday, June 14, 2020. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Όπως άφησε να εννοηθεί σε πρόσφατες δηλώσεις του ο προπονητής του Ντομινίκ Τιμ, Νικολάς Μασού, ο Νο3 τενίστας στον κόσμο σκοπεύει να αγωνιστεί στο φετινό US Open.

Ο Τιμ μπορεί να μην έχει ανακοινώσει επίσημα αν θα βρεθεί φέτος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για να παίξει στο US Open, όμως σύμφωνα με τον προπονητή του, οι πιθανότητες είναι συντριπτικές υπέρ αυτού του σεναρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικολάς Μασού μίλησε για το τένις στην εποχή του κορονοϊού και δεν παρέλειψε να αναλύσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αθλητής του, αναλύοντας τα μελλοντικά τους σχέδια. Αναλυτικά όσα είπε:

"Φυσικά, τα πράγματα δεν είναι ίδια όπως πριν τον ιό. Το τένις έχει αλλάξει εν μέρει, σε επίπεδα φυσικής κατάστασης και ετοιμότητας. Στο φετινό US Open δεν θα βρίσκονται όλοι οι κορυφαίοι τενίστες κι αυτό κάνει το τουρνουά ακόμη πιο ξεχωριστό.

Εμείς, σαν ομάδα, προσπαθήσαμε να δώσουμε όσα περισσότερα φιλικά παιχνίδια γίνεται στην περίοδο της αναστολής του Tour.

Ο Ντομινίκ λατρεύει τον ανταγωνισμό, έπαιξε καλά σε πολλά ματς, έδειξε δυνατός και έμεινε σε φόρμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, την ώρα που άλλοι τενίστες έκαναν διακοπές.

Θα βοηθηθεί από αυτά τα φιλικά και στη Νέα Υόρκη πιστεύω πως θα φανεί πιο δυνατός από άλλους αθλητές. Πρόσφατα έχει πετύχει σπουδαία πράγματα στο Tour και ήρθε η ώρα για μια καλή πορεία στο Αμερικανικό Όπεν.

Είναι μέσα στους τρεις τενίστες που είναι τα φαβορί στο τουρνουά. Είναι σταθερός εδώ και πολλούς μήνες και νομίζω πως δεν απέχει και πολύ από το να στεφθεί πρωταθλητής στο US Open".

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ