ΤΕΝΙΣ

Περ: "Δεν θα κερδίσω ποτέ Grand Slam"

Περ: "Δεν θα κερδίσω ποτέ Grand Slam"
AP Photo/Dita Alangkara AP PHOTO/DITA ALANGKARA

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Μπενουά Περ, δήλωσε πως δεν έχει τα απαραίτητα τενιστικά και πνευματικά στοιχεία που απαιτούνται για να κερδίσει έναν Grand Slam τίτλο.

Ο Γάλλος μαζί με τον καλό του φίλο, Στάνισλας Βαβρίνκα, έκαναν ένα κοινό live στο Instagram, όπου μίλησαν για πολλά και διάφορα θέματα, από το σπίτι τους όπου βρίσκονται κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

"Δεν έχω κερδίσει και δεν πρόκειται να κερδίσω ποτέ έναν Grand Slam τίτλο. Δεν έχω τη σωματική και την πνευματική ικανότητα. Αν μου πει κάποιος να πάω να προπονηθώ σαν τρελός για να τα καταφέρω, δεν θα το κάνω" είπε με απόλυτη ειλικρίνεια ο 30χρονος Γάλλος.

Ο Περ, έχει φτάσει μέχρι την 18η θέση της παγκόσμιας κατάταξης ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται "παγωμένος" στο Νο22 της ATP. Έχει κερδίσει τρεις τίτλους καριέρας: το 2015 στο Μπάσταν και το 2019 σε Λιόν και Μαρακές, όλοι της σειράς ATP 250.

Έχει επίσης αγωνιστεί σε άλλους έξι τελικούς καριέρας, με σημαντικότερο αυτόν στο ATP 500 της Ιαπωνίας το 2015.

Τα συνολικά χρηματικά έπαθλα από τα τουρνουά που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του, ξεπερνούν τα 8 εκ. δολάρια.

Ο Μπενουά Περ ανήκει στην κατηγορία των τενιστών όπου στην καλύτερή τους μέρα μπορεί να προκαλέσει τους κορυφαίους του κόσμου ενώ στη χειρότερη μπορεί να χάσει από έναν πολύ χαμηλότερα στην κατάταξη.

Η σταθερότητα δεν ήταν ποτέ χαρακτηριστικό του παιχνιδιού του σε αντίθεση με τα νεύρα και την έλλειψη ψυχραιμίας που συχνά-πυκνά παρουσιάζει στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να την πληρώνει η ρακέτα...

H καριέρα του Περ σε 45 δευτερόλεπτα:

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Dita Alangkara

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ