ΤΕΝΙΣ

Παρέμεινε στο Νο6 ο Τσιτσιπάς

Italy's Thomas Fabbiano, back to camera, greets Stefanos Tsitsipas of Greece at the net after winning the Men's singles match during day one of the Wimbledon Tennis Championships in London, Monday, July 1, 2019. (AP Photo/Ben Curtis)
Italy's Thomas Fabbiano, back to camera, greets Stefanos Tsitsipas of Greece at the net after winning the Men's singles match during day one of the Wimbledon Tennis Championships in London, Monday, July 1, 2019. (AP Photo/Ben Curtis) AP PHOTO/BEN CURTIS

Ο πρόωρος αποκλεισμός από το Wimbledon δεν επηρέασε τη θέση του Τσιτσιπά στην ΑΤΡ, καθώς παρέμεινε στο Νο6 για ένατη διαδοχική εβδομάδα.

Ο πρόωρος αποκλεισμός από το Wimbledon δεν επηρέασε τη θέση του Στέφανου Τσιτσιπά στην κατάταξη της ΑΤΡ, καθώς παρέμεινε στο Νο6 για ένατη σερί εβδομάδα.

Πάντα στην κορυφή είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος υπερασπίστηκε τους 2.000 βαθμούς που κέρδισε πέρυσι στο Wimbledon και διατήρησε την τεράστια διαφορά του από τους υπόλοιπους.

Αυτή τη στιγμή ο Σέρβος έχει 12.415 και ο δεύτερος Ραφαέλ Ναδάλ 7.945. Τον πλησίασε ο Ρότζερ Φέντερερ, που με την παρουσία του στον τελικό του Wimbledon έφτασε στους 7.460 βαθμούς.

Στο Νο4 βρίσκεται ο Ντόμινικ Τιμ και στο Νο5 ο Αλεξάντερ Ζβέρεβ. Ακολουθεί ο Τσιτσιπάς και το Top 10 συμπληρώνουν οι Κέι Νισικόρι, Κάρεν Κατσάνοβ, Φάμπιο Φονίνι και Ντανίιλ Μεντβέντεβ.

Την πρώτη του είσοδο στην παγκόσμια κατάταξη απ' όταν άλλαξαν οι κανονισμοί, πραγματοποίησε ο Μιχάλης Περβολαράκης, ο οποίος κέρδισε επτά βαθμούς μετά τις δυο νίκες που πέτυχε στο Challenger του Winnetka. Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας έφτασε στο Νο555.

AP Photo/Ben Curtis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ