ΤΕΝΙΣ

Παρέλαβε το βραβείο του κορυφαίου Ισπανού αθλητή της 50ετίας ο Ναδάλ

Παρέλαβε το βραβείο του κορυφαίου Ισπανού αθλητή της 50ετίας ο Ναδάλ

Ο Ραφαέλ Ναδάλ ονομάστηκε καλύτερος Ισπανός αθλητής των τελευταίων 50 ετών και παρέλαβε το βραβείο του σε ειδική τελετή. Τι είπε ο διάσημος τενίστας για την τιμή που του έγινε. (VIDEO, PHOTO)

Είναι για πολλούς ο κορυφαίος Ισπανός αθλητής της εποχής του και σύμφωνα με την "AS" ο κορυφαίος αθλητής του τελευταίου μισού αιώνα για την ιβηρική χώρα. Ο λόγος για τον Ραφαέλ Ναδάλ, που ονομάστηκε καλύτερος Ισπανός αθλητής των τελευταίων 50 χρόνων στην πατρίδα του και παρέλαβε το βραβείο του σε ειδική τελετή.

"Θέλω να συγχαρώ όλους τους νικητές. Όλοι μας έχουμε κερδίσει πολλά, αλλά θέλω να αναφερθώ σε όλους αυτούς που ήταν υποψήφιοι και που πέτυχαν πολλά στις καριέρες τους. Επειδή ο αθλητισμός είναι μια μεγάλη οικογένεια, θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που προσπάθησαν σε όλη τη διαδρομή.

Ευχαριστώ πολλοί όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού, που μας επέτρεψαν να βρισκόμαστε εδώ", ανέφερε ο Ναδάλ, ο οποίος φέτος κατέκτησε τον 10ο τίτλο του στο Roland Garros, αλλά και τον 16ο Grand Slam τίτλο του στο US Open.

Παρέλαβε το βραβείο του κορυφαίου Ισπανού αθλητή της 50ετίας ο Ναδάλ

Ο "Rafa Power" ξεπέρασε τα επιτεύγματα των κορυφαίων ποδοσφαιριστών, που οδήγησαν τη χώρα στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δυο φορές του EURO, τον Πάου Γκασόλ, που κέρδισε και ένα χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ της Ιαπωνίας, την ομάδα χάντμπολ που κέρδισε μεταξύ άλλων δυο Παγκόσμια, τον Φερνάντο Αλόνσο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και όχι μόνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ