ΤΕΝΙΣ

Παντού αχώριστοι Φέντερερ και Ναδάλ

Παντού αχώριστοι Φέντερερ και Ναδάλ

Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ σαρώνουν τους τίτλους για τον αθλητή της χρονιάς με την "L' Equipe" να μοιράζει το βραβείο και στους δύο.

Το 2017 θα μείνει χαραγμένο στο μυαλό όλων των φίλων του τένις για τη μεγάλη επιστροφή του Ρότζερ Φέντερερ και του Ραφαέλ Ναδάλ. Οι δυο τους προσέφεραν μαγικές στιγμές παρά το γεγονός ότι τα χρόνια έχουν περάσει, κατέκτησαν όλους τους τίτλους Grand Slam με τον Ισπανό να επανέρχεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Τα όσα έκαναν μέσα στο 2017 δεν πέρασαν απαρατήρητα από τα κορυφαία Μέσα της Ευρώπης και όχι μόνο.

Η αρχή έγινε στις αρχές Δεκεμβρίου όταν η "Marca" ανακήρυξε αθλητή της χρονιάς στην Ισπανία τον Ραφαέλ Ναδάλ. Την Πέμπτη ακόμα δύο μεγάλες εφημερίδες ανακοίνωσαν το αποτέλεσμα τους με το αποτέλεσμα να είναι και εκεί... ισόπαλο.

Η "Gazzetta Dello Sport" έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της δικής της ψηφοφορίας με τον Ρότζερ Φέντερερ να επικρατεί και να αναδεικνύεται αθλητής της χρονιάς.

Παντού αχώριστοι Φέντερερ και Ναδάλ

Την ίδια ώρα στη "L' Equipe" δεν μπορούσαν να αποφασίσουν για το ποιος θα πάρει τον τίτλο του αθλητή της χρονιάς και έτσι αποφάσισε να το μοιράσει και στους δύο για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Παντού αχώριστοι Φέντερερ και Ναδάλ

Photo credits: AP Photo/Petr David Josek

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ