ΤΕΝΙΣ

Παίζει στο Λονδίνο ο Ναδάλ

Rafael Nadal of Spain celebrates after defeating Hyeon Chung of South Korea during the Paris Masters tennis tournament at the Bercy Arena in Paris, France, Wednesday, Nov. 1, 2017. (AP Photo/Francois Mori)
Rafael Nadal of Spain celebrates after defeating Hyeon Chung of South Korea during the Paris Masters tennis tournament at the Bercy Arena in Paris, France, Wednesday, Nov. 1, 2017. (AP Photo/Francois Mori) AP

Ο Ράφαελ Ναδάλ θα αγωνιστεί κανονικά στο ATP Finals στο Λονδίνο και το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Θετικά είναι τα μηνύματα που έρχονται από τον Ράφαελ Ναδάλ σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του στο ATP Finals του Λονδίνου (12-19/11). Ο Ισπανός θα κατέβει κανονικά στους αγώνες και μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι.

Ο «Ράφα» αποχώρησε από το Master του Παρισιού για να προστατέψει το γόνατο του από ένα νέο τραυματισμό. Τελικά το πέτυχε αυτό σύμφωνα με τους γιατρούς και θα είναι έτοιμος για το Λονδίνο.

Υπενθυμίζουμε ότι έχει πραγματοποιηθεί η κλήρωση την προηγούμενη Τετάρτη (8/11) με τον Ναδάλ να βρίσκεται στον όμιλο "Πιτ Σάμπρας" μαζί με τους Τίεμ, Ντιμίτροφ και Γκοφέν, ενώ στο δεύτερο που ονομάζεται "Μπόρις Μπέκερ" θα αγωνιστούν οι Φέντερερ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Μάριν Τσίλιτς και Τζακ Σοκ.

Θυμίζουμε ότι στη φάση των ομίλων παίζουν όλοι με όλους σε ένα μίνι πρωτάθλημα και στα ημιτελικά θα συνεχίσουν οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο και στη συνέχεια έχουμε χιαστί αγώνες για να βγει το ζευγάρι του τελικού.

Το πρόγραμμα που έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα

Κυριακή 12/11

Φέντερερ - Σοκ

Σβέρεφ - Τσίλιτς

Δευτέρα 13/11

Τίεμ - Ντιμίτροφ

Ναδάλ - Γκοφάν

Photo credits: AP Photo/Francois Mori

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ