ΤΕΝΙΣ

Πάει Μόντε Κάρλο και φέτος ο Τζόκοβιτς

Serbia's Novak Djokovic celebrates after defeating Germany's Jan-Lennard Struff in their first round singles match the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 20, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man)
Serbia's Novak Djokovic celebrates after defeating Germany's Jan-Lennard Struff in their first round singles match the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 20, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man) AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πρόσθεσε και τρίτο τουρνουά προετοιμασίας στο χώμα πριν από την έναρξη του Ρολάν Γκαρός στο γνώριμο για αυτόν έδαφος του Μόντε Κάρλο!

Παρών στο Μόντε Κάρλο και φέτος ο Νόβακ Τζόκοβιτς! Ο 32χρονος Σέρβος τενίστας δεν είχε αρχικά στον προγραμματισμένο του ενταγμένο το Rolex Monte Carlo Masters, το χωμάτινο Masters που είχε τη "μικρότερη" επιτυχία στην καριέρα του με δύο κατακτήσεις (2013, 2015).

Ωστόσο, ο Νόλε, που κατοικεί μόνιμα εδώ και χρόνια στο Μόντε Κάρλο έχοντας την πόλη αυτή ως την προπονητική του βάση, αποφάσισε να αγωνιστεί τελικά και φέτος στο "πριγκηπάτο" μαζί φυσικά με τα άλλα δύο χωμάτινα Masters σε Μαδρίτη (υπερασπιστής του τίτλου) και Ρώμη (πέρσι ήταν φιναλίστ).

Έναν χρόνο πριν, ο Νόλε αποκλείστηκε από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στον 3ο γύρο του Μόντε Κάρλο.

Γενικά, θα ξαναδούμε τον θρυλικό Σέρβο σε δράση στο Ντουμπάι στα τέλη Φλεβάρη, σε ένα τουρνουά όπου ενδέχεται να συναντήσει τον Ρότζερ Φέντερερ!

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ