ΤΕΝΙΣ

Πάει Λονδίνο το Laver Cup το 2022

Team Europe's Roger Federer kisses the Laver Cup after defeating Team World, Sunday, Sept. 23, 2018, in Chicago. (AP Photo/Jim Young)
Team Europe's Roger Federer kisses the Laver Cup after defeating Team World, Sunday, Sept. 23, 2018, in Chicago. (AP Photo/Jim Young) AP PHOTO/JIM YOUNG

Mετά τη δωδεκαετή, καθόλα πετυχημένη, φιλοξενία του Nitto ATP Finals, το Λονδίνο και η Ο2 arena θα φιλοξενήσουν το Laver Cup του 2022 στην επιστροφή της διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Μετά τις τρομερά πετυχημένες τρεις πρώτες εκδόσεις του Laver Cup σε Πράγα, Σικάγο και Γενεύη, το Λονδίνο έρχεται να πάρει την σκυτάλη από την Βοστώνη (2021) ενώ ήδη ο Ρότζερ Φέντερερ εξέφρασε την πρόθεση του να είναι παρών!

"Το Λονδίνο κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και θα είναι μαγικό να γίνει το Laver Cup σε μια από τις αγαπημένες μου πόλεις! Νομίζω ότι οι Βρετανοί φίλοι μας θα απολαύσουν τους νέους τενίστες όσο και τους θρύλους του αθλήματος που θα τους συνοδεύουν εκείνες τις μέρες!" ανέφερε ο "Βασιλιάς".

Θυμίζουμε πως το φετινό Laver Cup που θα γινόταν τον Σεπτέμβρη στη Βοστόνη μεταφέρθηκε αυτούσιο στο ίδιο venue για το 2021 λόγω του κορονοϊού.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Jim Young

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ