ΤΕΝΙΣ

Όταν ο Κύργιος ήθελε να πετύχει τον Ναδάλ στο στήθος

Australia's Nick Kyrgios reacts after winning a point against Spain's Rafael Nadal in a Men's singles match during day four of the Wimbledon Tennis Championships in London, Thursday, July 4, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Australia's Nick Kyrgios reacts after winning a point against Spain's Rafael Nadal in a Men's singles match during day four of the Wimbledon Tennis Championships in London, Thursday, July 4, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Έχει περάσει ένας χρόνος από το παιχνίδι του Νικ Κύργιου με τον Ράφα Ναδάλ, στο οποίο ο πρώτος επιχείρησε να χτυπήσει τον δεύτερο στο στήθος, με το μπαλάκι.

Ήταν 4 Ιουλίου του 2019, όταν ο Ράφαελ Ναδάλ κέρδισε στα τέσσερα σετ τον Νικ Κύργιο για τον 2ο γύρο του Wimbledon Championships. Περισσότερο, όμως, εντύπωση και από το ίδιο το παιχνίδι, έκαναν οι δηλώσεις του Νικ Κύργιου αμέσως μετά, όταν στη συνέντευξη τύπου παραδέχθηκε ότι ήθελε να πετύχει τον Ράφαελ Ναδάλ στο στήθος του, σε μια ανταλλαγή κοντά στο φιλέ.

"Να απολογηθώ; Για ποιο πράγμα; Έβαλα όλη μου την δύναμη για να τον πετύχω στο στήθος. Αυτό ήθελα να κάνω. Δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο. Έχει πόσα Slams και πόσα λεφτά στην τράπεζα. Τι έγινε αν τον πετύχει μια δυνατή μπαλιά στο στήθος; Δεν πρόκειται να απολογηθώ για αυτό. Είναι τυχερός που έχει καλά αντανακλαστικά" είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο Κύργιος αξίζει να σημειωθεί πως ρωτήθηκε για την συγκεκριμένη φάση, διότι δεν έκανε κάποιο νεύμα για να ζητήσει συγγνώμη από τον αντίπαλό του, αμέσως μετά τον πόντο.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ