ΤΕΝΙΣ

Οπαδός με φανέλα της ΑΕΚ στο πλευρό του Τσιτσιπά!

Οπαδός με φανέλα της ΑΕΚ στο πλευρό του Τσιτσιπά!

Χιλιάδες Έλληνες βρέθηκαν στις εξέδρες για να στηρίξουν τον Στέφανο Τσιτσιπά στην κόντρα του με τον Μπαουτίστα Αγκούτ, με έναν μάλιστα να "κλέβει την παράσταση" πανηγυρίζοντας με φανέλα της ΑΕΚ (VIDEO).

Το ελληνικό στοιχείο είναι έντονο στην Μελβούρνη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς το διαπίστωσε σε υπερθετικό βαθμό, καθώς στους αγώνες που δίνει αυτή την εποχή στο Australian Open και γράφει ιστορία, αισθάνεται πως παίζει... εντός έδρας, με την παρουσία τόσων χιλιάδων συμπατριωτών του στις εξέδρες.

Στην αναμέτρηση μάλιστα του κορυφαίου Έλληνα τενίστα με τον Ισπανό Μπαουτίστα Αγκούτ όπου πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του τουρνουά, στο έντονο γαλανόλευκο χρώμα που υπήρχε στις εξέδρες, προστέθηκε και μία κιτρινόμαυρη πινελιά.

Οπαδός με φανέλα της ΑΕΚ στο πλευρό του Τσιτσιπά!

Αυτό οφειλόταν στην παρουσία ενός φίλου της ΑΕΚ που εμφανίστηκε στο γήπεδο φορώντας φανέλα της Ένωσης με την οποία αγωνίζεται η ποδοσφαιρική ομάδα τη φετινή σεζόν, με τον εν λόγω φίλο του τένις να "πιάνεται" από τον φωτογραφικό φακό ουκ ολίγες στιγμές να πανηγυρίζει τους πόντους του Τσιτσιπά σαν να είχε μπει κάποιο γκολ!

Είχε μάλιστα τόσο καλή θέση στις εξέδρες (ήταν στις πρώτες σειρές, ακριβώς πίσω από τον αδερφό του Στέφανου Τσιτσιπά, Πέτρου) ώστε ο τηλεοπτικός φακός να πέσει πολλές φορές πάνω του.

Σημειώνεται πως ο 20χρονος τενίστας, ο οποιός διαφημίζει τη χώρα μας στα πέρατα της γης με τις εμφανίσεις του στο φημισμένο αυτό Grand Slam, έχει εκφράσει τη συμπάθειά του για την ΑΕΚ, με την ATP να έχει πάντως γράψει στο επίσημο βιογραφικό του πως υποστηρίζει τον Ολυμπιακό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ