ΤΕΝΙΣ

Οι Τσιτσιπάς και Σάκκαρη στο Σινσινάτι

Stefanos Tsitsipass and Maria Sakkari of Greece celebrate winning their mixed doubles match against Serena Williams and Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens)
Stefanos Tsitsipass and Maria Sakkari of Greece celebrate winning their mixed doubles match against Serena Williams and Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens) AP PHOTO/TREVOR COLLENS

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη βρίσκονται στην entry list του Western and Southern Open του Σινσινάτι και αναμένεται να δώσουν το "παρών" στη Νέα Υόρκη στα μέσα Αυγούστου.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη βρίσκονται στην entry list του Western and Southern Open του Σινσινάτι και αναμένεται να δώσουν το "παρών" στη Νέα Υόρκη στα μέσα Αυγούστου. Ως γνωστόν, το Masters και η Premier 5 διοργάνωση δεν θα πραγματοποιηθούν στη φυσική τους "έδρα" που είναι φυσικά το Σινσινάτι του Οχάιο αλλά στη Νέα Υόρκη ως το μοναδικό warm-up event του US Open.

Τα δύο κορυφαία πρόσωπα του ελληνικού τένις είναι στην entry list της διοργάνωσης που αποκαλύφτηκε την Τετάρτη και αναμένεται να είναι κανονικά παρόντα στη Νέα Υόρκη εφόσον το τουρνουά όντως πραγματοποιηθεί. Επίσης, οι Ραφαέλ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκονται και οι δύο στην αρχική αυτή λίστα.

Ωστόσο, και η γυναικεία διοργάνωση δεν στερείται δυνατών ονομάτων, το αντίθετο μάλιστα. Τα 39 από τα 53 κορυφαία ονόματα της WTA θα βρίσκονται στο φετινό Σινσινάτι που θα θυμίζει μικρό Grand Slam.

Συγκεκριμένα, παρούσες θα είναι, μεταξύ άλλων, οι Σερίνα Γουίλιαμς, Μάντισον Κις, Κίκι Μπέρτενς, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, Καρολίνα Πλίσκοβα, Σοφία Κένιν, Μπελίντα Μπένσιτς, Πέτρα Κβίτοβα και φυσικά η Μαρία Σάκκαρη.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ