ΤΕΝΙΣ

Οι προπονητικές συμβουλές Φέντερερ και Ναδάλ στον Τσιτσιπά!

Οι προπονητικές συμβουλές Φέντερερ και Ναδάλ στον Τσιτσιπά!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δέχτηκε συμβουλές από τους Φέντερερ και Ναδάλ πριν βγει στο κορτ για το καθοριστικό τρίτο σετ απέναντι στον Φριτζ. (VIDEO)

Ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Ραφαέλ Ναδάλ ζουν έντονα το Laver Cup και ταυτόχρονα φροντίζουν να μεταφέρουν λίγες από τις γνώσεις τους στους νεότερους. Ανάμεσα σε αυτούς φυσικά είναι και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο "Στεφ" εμφανίστηκε αγχωμένος στην αναμέτρησή του με τον Φριτζ και οι δύο μύθοι του τένις έκαναν ότι μπορούσαν για να τον χαλαρώσουν.

Μετά το τέλος του δεύτερου σετ και πριν ξεκινήσει το τρίτο ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήγε στα αποδυτήρια και εκεί βρέθηκαν ο Ρότζερ Φέντερερ με τον Ραφαέλ Ναδάλ. Οι δυο τους προσπάθησαν να τον τονώσουν και έζησαν ιδιαίτερα έντονα το τρίτο σετ με αποκορύφωμα τον ελληνικό πανηγυρισμό του Ράφα μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρωτήθηκε για αυτό που ζει. "Αν μου λέγατε πριν από 10 χρόνια ότι θα έπαιζα σε ένα τουρνουά που θα έχω στο πλευρό μου τον Roger, τον Rafa και 4 ακόμα παίκτες από το Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν θα σας πίστευα. Είναι απλά υπέροχο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο "Στεφ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ