ΤΕΝΙΣ

Οι εγκαταστάσεις τένις του Ολυμπιακού με φόντο τη θάλασσα του Πειραιά!

Οι εγκαταστάσεις τένις του Ολυμπιακού με φόντο τη θάλασσα του Πειραιά!

Σε μια πολύ όμορφη τοποθεσία και με φόντο τη θάλασσα, στεγάζονται οι σύγχρονες εγκαταστάσεις τένις του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας. (VIDEO)

Σε μια υπέροχη τοποθεσία με φόντο τη θάλασσα, στεγάζονται οι σύγχρονες εγκαταστάσεις τένις του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας. Οι ερυθρόλευκοι ρίχνουν βάρος και στο άθλημα που μας κάνουν υπερήφανους ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η -ερυθρόλευκων αισθημάτων- Μαρία Σάκκαρη.

"Ξεκινήσαμε προπονήσεις εδώ και περίπου 2 εβδομάδες. Ο ενθουσιασμός του κόσμου είναι μεγάλος, έρχονται καθημερινά καινούργιοι μαθητές, μικροί και μεγάλοι. Τα γήπεδα είναι πάρα πολύ καλής ποιότητας, είναι η επιφάνεια που έχει και το US Open, green set με 7 στρώσεις.

Το ενδιαφέρον του κόσμου πλέον για το τένις είναι μεγάλο. Είμαστε σε μια εποχή που εγώ την παρομοιάζω με το μπάσκετ το '87 με τον Γκάλη, λόγω του Στέφανου (Τσιτσιπά) και της Μαρίας (Σάκκαρη) με τις τρομερές επιτυχίες που κάνουν στο εξωτερικό.

Για μένα το τένις είναι απ' τα ιδανικότερα αθλήματα για να μάθουν τα παιδιά τις βασικές αρχές του αθλητισμού και της παιδείας, γιατί χρειάζεται πειθαρχικότητα και ομαδικότητα στα αθλήματα, αλλά ταυτόχρονα (το τένις) είναι ένα ατομικό άθλημα και αναγκάζεσαι από μικρή ηλικία να μάθεις να προστατεύεις και να πολεμάς τον εαυτό σου", είπε ο προπονητής και υπεύθυνος στο τμήμα τένις του Ολυμπιακού, ΘοδωρήςΑγγελίνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ