ΤΕΝΙΣ

Οι αντίπαλοι για Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο US Open

Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts during a match against David Goffin, of Belgium, during the Citi Open tennis tournament, Friday, Aug. 3, 2018, in Washington. (AP Photo/Nick Wass)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts during a match against David Goffin, of Belgium, during the Citi Open tennis tournament, Friday, Aug. 3, 2018, in Washington. (AP Photo/Nick Wass) AP PHOTO/NICK WASS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη έμαθαν τους αντιπάλους τους στον πρώτο γύρο του US Open, που ξεκινάει τη Δευτέρα 27 Αυγούστου.

Μετά την σπουδαία πορεία τους στη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη είναι έτοιμοι για μία ακόμη μεγάλη πρόκληση, αυτή του US Open. Οι δύο τενίστες θα δώσουν το "παρών" στο Grand Slam της Νέας Υόρκης, το οποίο ξεκινάει τη Δευτέρα 27 Αυγούστου. Αμφότεροι στο κυρίως ταμπλό.

Πριν από λίγη ώρα έμαθαν μάλιστα τους αντιπάλους τους στον πρώτο γύρο του US Open, με τη Μαρία Σάκκαρη (θα ξεκινήσει από το Νο32 της παγκόσμιας κατάταξης) να τίθεται αντιμέτωπη με την Έιζια Μουχάμαντ (Νο217). Από τη δική του πλευρά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο15 τη δεδομένη στιγμή) θα αντιμετωπίσει αθλητή που θα προκύψει από την προκριματική φάση, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ντανίλ Μεντβέντεφ και Εβγκένι Ντονσκόι.

Εξάλλου, ο Νικ Κύργιος θα βρει απέναντί του τον Ράντου Άλμποτ, ενώ ο Μάρκος Παγδατής τον Μιχαήλ Γιούζνι.

Από εκεί και πέρα, στον πρώτο γύρο ο Ράφα Ναδάλ θα μονομαχήσει με τον Νταβίντ Φερέρ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Μάρτον Φούκσοβιτς και ο Ρότζερ Φέντερερ με τον Γιοσιχίτο Νισιόκα.

AP Photo/Nick Wass

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ