ΤΕΝΙΣ

Οι αναμνήσεις του Γουίμπλεντον

Spain's Garbine Muguruza celebrates as she beats Venus Williams of the United States to win the Women's Singles final match on day twelve at the Wimbledon Tennis Championships in London Saturday, July 15, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Spain's Garbine Muguruza celebrates as she beats Venus Williams of the United States to win the Women's Singles final match on day twelve at the Wimbledon Tennis Championships in London Saturday, July 15, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Πόσα συναισθήματα χωρούν σε 92 δευτερόλεπτα; Η απάντηση δόθηκε από τους διοργανωτές του Γουΐμπλεντον σε ένα εντυπωσιακό βίντεο.

Το Γουίμπλεντον είναι το ιστορικότερο για τους φίλους του τένις αφού μετρά 140 χρόνια ζωής και έχουν παιχτεί συνολικά 131 τουρνουά! Δεν είναι λίγες οι φορές που οι αθλητές έχουν μιλήσει για τις ιδιαιτερότητες του να αγωνίζεται κανείς σε αυτό το σπουδαίο Grand Slam.

Οι διοργανωτές φρόντισαν για μία ακόμη χρονιά να εντυπωσιάσουν με τα βίντεο που έφτιαξαν κατά τη διάρκεια του και το κερασάκι στην τούρτα μπήκε αμέσως μετά το τέλος του.

Στον επίσημο λογαριασμό του τουρνουά ανέβηκε ένα βίντεο διάρκειας 92 δευτερολέπτων στο οποίο κανείς μπορεί να δει ορισμένες από τις χαρακτηριστικότερες στιγμές του και τα συναισθήματα όλων των πρωταγωνιστών. Από τον Ναδάλ και τον Μάρεϊ μέχρι την Μουγκουρούθα και τον Φέντερερ, σε ένα απολαυστικό βίντεο για όλους τους φίλους του τένις.

Δείτε το...

Photo credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ