ΤΕΝΙΣ

Οι 1.000 καλύτεροι πόντοι στην καριέρα του Φέντερερ!

Switzerland's Roger Federer celebrates after defeating Croatia's Marin Cilic to win the Men's Singles final match on day thirteen at the Wimbledon Tennis Championships in London Sunday, July 16, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Switzerland's Roger Federer celebrates after defeating Croatia's Marin Cilic to win the Men's Singles final match on day thirteen at the Wimbledon Tennis Championships in London Sunday, July 16, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Απολαύστε το βίντεο με τους 1.000 καλύτερους πόντους της καριέρας του Ρότζερ Φέντερερ, το οποίο ο Ελβετός κοινοποίησε στο Twitter.

O YouTuber "Raz Ols", επέλεξε τους 1.000 καλύτερους πόντους του Ρότζερ Φέντερερ, σε ένα τρομερό αφιερωματικό βίντεο, διάρκειας δύο ωρών. Όταν το κοινοποίησε στο Twitter, παρακάλεσε τους Followers του να τον στηρίξουν, καθώς χρειάστηκαν πάνω από 250 ώρες δουλειάς!

Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ο ίδιος ο Ελβετός τενίστας έκανε Retweet στον επίσημο λογαριασμό του. Αν μη τι άλλο, η καλύτερη ανταμοιβή ήταν αυτή, αφού ο King-Roger εκτίμησε αυτό το "έργο τέχνης" προς τιμήν του και θέλησε να το μοιραστεί...

Στην περιγραφή του βίντεο, ο "Raz Ols" έγραψε: "Περίπου 3 μήνες πριν, αποφάσισα να φτιάξω ένα βίντεο που δεν έχει ξαναφτιαχτεί και που δεν θα ξαναφτιαχτεί. Ως αφιέρωμα στην απίστευτη καριέρα του Roger Federer, γεμάτη όχι μόνο με μερικά από τα σπουδαιότερα επιτεύγματα στο τένις, αλλά και πολλά απίθανα χτυπήματα, δημιούργησα το βίντεο που βλέπετε.

Πάντα ένιωθα πως ένα Top 10, Top 50 η ακόμα και Top 100 (το έχω κάνει στο παρελθόν), δεν ήταν αρκετό για να δείξει την πλούσια ποικιλία των θαυμάσιων χτυπημάτων του Roger Federer. Oυσιαστικά έχει δημιουργήσει το δικό του εγχειρίδιο, όσον αφορά την ψυχαγώγηση από το τένις, σε όλη την υφήλιο.

Ο συγγραφέας David Wallace Foster, παρομοίωσε το μεγαλείο του με μια θρησκευτική εμπειρία. Το συγκεκριμένο βίντεο μπορεί να μην αποτελεί θρησκευτική εμπειρία, αλλά η επιθυμία μου είναι να ρίξω ένα αναγκαίο - κατά τη γνώμη μου - φως, στη σε μια χρυσή σειρά πόντων του Federer".

AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ